Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Hacking ? ;/

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Niedawno grałem w Combat Arms'a i to dosyć długo, aczkolwiek mam pytanie czy dzieci neo ciągle hackują jak pojebane bo grać nie umieją? Jest sens ściągać grę by pograć a nie wyrywać sobie włosy przez debili? Z góry dziękuję za odpowiedzi... i jednocześnie apeluję byście się troszkę opamiętali, MPCForum cenie sobie bardzo, ale niestety prawda jest taka że duża część cheaterów to polacy... z tego forum ;/ no sory ale jak grać nie umiecie to po h*ja gracie?

Prosił bym o dodanie prefiksu [Pytanie] / [Problem]

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Hacków jest dość mało chociaż ja hakerów nie widzie gram na brawo,platek victor.Ale jakiś idiota na tele kilu się znajdzie..Ale warto wrócić do gry..!

Opublikowano

To co Strucel powiedział to prawda no ale..ty też masz racje Polacy hakują ale mistrzami w tej dziedzinie są Turki nie radze ci z nimi grać połowa to haxy jesli jakis turkiem grac to 1lt+ albo csm+ i zeby jakis klan mial z ebelmem itp. bo hakera do klanu by nie przyjmowali reszte kickuje jak mam elite albo nie gram z takimi ludzmi bo nawet hakować po kryjomu mogą i co to za gra!

Jeb@ć Turków

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

powiem Ci tak, hackerów jest coraz mniej i warto pograć na platinium albo SD na victorze

nexon ma coraz lepsze zabezpieczenia ;)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Coraz lepsze, ale to wciąż za mało ;( W ten sposób tracą graczy i dochody! Muszę przyznać, raz zdarzyło mi się kupić rzeczy za realną kasę i żałuję, dwa może trzy dni później wyszedł jakiś nowy cheat i praktycznie w każdym pokoju było dziecko neo z cheatami.

Opublikowano

a ja Ci powiem inaczej,

Gram w CA od 3-4 dni. widziałem może 5 cheaterów którzy wynosili sztabki zlota na spawnie (brawo dla debili)

W CA nastała taka moda że każdy kto zostanie zabity więcej niż 2 razy przez jednego gościa, bądź nabijez tylko multikilla to od razu ktoś skomli że hacker.

mam ratio 1.7x-1.8x na jakiego rooma nie wejdę leci coś w tym stylu "OMG 1.8ratio Hacker" runda sie rozpocznie i od razu lecę. normalne expienie to magia dla mnie...

tak więc Wg. mnie w CA cheater to rzadkość, ale płaczące dzieci które pierwszy raz grają w "FPS'a" to już chleb codzienny.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dziękuję wam za wypowiedzi ;) Combat Arms już pobrany ;) Teraz tylko trzeba sobie przypomnieć login i hasło ^^ Plusiki powstawiałem ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać cąłkowicie bez hackerów to oczywiście graj na serwerze Platinum.

Gram tam jakieś 20d i ani razu nie widziałem hackera.

Tylko aby tam zagrać musisz kupić chociaż raz NX za 25zł

9368_gold.png

Opublikowano

1. Turki z clanem, też czasem hackują.

2. Teraz częściej łapie kicka koleś niż hacker, po prostu dość mało teraz takich graczy i dlatego ktoś się czepia fair'owego gracza..

3. Coraz więcej elite abuser'ów

4. Ah te stary czasy, nie przypominaj mi nawet bo sam pamiętam jak to było gdy na następny dzień w każdym roomie po 5 telekillów szło..teraz tak nie ma więc..teraz to sam musisz się ograniczać bo nabijesz staty/punkty a i tak włosy sobie powyrywasz bo cię pod koniec kickną:D

Opublikowano

A ja ci powiem tak - MPC forum - Multi Player Cheats. Główną ideą forum są właśnie cheaty. Nikt cię nie zmusza do siedzenia na forum.

A hackerzy mi mnie przeszkadzają, sam nie hackuje i mam wylane na innych, po coś nexon stworzył przycisk "exit game"

Opublikowano

Dlatego w dzisiejszych czasach w CA jak nie masz wysokiej rangi to bez swojego rooma (elity) nie pograsz

bo odrazu płacz że hacker hacker i spam w ciągu dnia spokojnie mogę ci ze 20 takich screenów zrobić

gdzie wyzywają mnie od hackerów <_< opłaca ci się wrócić do gry ale załaduj na początek trochę nx i nabij sobie

odrazu wyższą range minimum CSM albo 2LT bo inaczej 90% graczy będzie tobą pomiatać i sobie nie pograsz

prawda jest bolesna ale taka prawda B)

sygnayr.png
Opublikowano

lenart nie masz się czym podniecać takim kd i na chuj spamujesz w tym temacie ?

no hackerów jest mało bo trzeba mieć vip hacka żeby logów nie wykrywało , ale niektóre dzieci neo jeszcze grająna hackach

lenart nie masz się czym podniecać takim kd i na chuj spamujesz w tym temacie ?

no hackerów jest mało bo trzeba mieć vip hacka żeby logów nie wykrywało , ale niektóre dzieci neo jeszcze grająna hackach

Specjalista
Opublikowano

a ja Ci powiem inaczej,

Gram w CA od 3-4 dni. widziałem może 5 cheaterów którzy wynosili sztabki zlota na spawnie (brawo dla debili)

W CA nastała taka moda że każdy kto zostanie zabity więcej niż 2 razy przez jednego gościa, bądź nabijez tylko multikilla to od razu ktoś skomli że hacker.

mam ratio 1.7x-1.8x na jakiego rooma nie wejdę leci coś w tym stylu "OMG 1.8ratio Hacker" runda sie rozpocznie i od razu lecę. normalne expienie to magia dla mnie...

tak więc Wg. mnie w CA cheater to rzadkość, ale płaczące dzieci które pierwszy raz grają w "FPS'a" to już chleb codzienny.

ej no jak Ci to przeszkadza to idż na victora

mnie jak ktoś wyzywa to mnie to nie kopie, przeciwnie ;)

ja jak miałem low lvl i KD 2+ to też wyzywali ale teraz jak major i zobaczą moje KD (2.2+) to nikt nie skacze :)

chociaż jak zrobie unb+ to płacz jest bo komuś swiat się zawalił bo stracił życie w grze....

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Siema! Niedawno grałem w Combat Arms'a i to dosyć długo, aczkolwiek mam pytanie czy dzieci neo ciągle hackują jak pojebane bo grać nie umieją? Jest sens ściągać grę by pograć a nie wyrywać sobie włosy przez debili? Z góry dziękuję za odpowiedzi... i jednocześnie apeluję byście się troszkę opamiętali, MPCForum cenie sobie bardzo, ale niestety prawda jest taka że duża część cheaterów to polacy... z tego forum ;/ no sory ale jak grać nie umiecie to po h*ja gracie?

Prosił bym o dodanie prefiksu [Pytanie] / [Problem]

Graj na Victor (ELITE) najlepiej z E-Modem :)

Co do hacków ja od razu raportuje jak widzę jakiegoś... trzeba tępić ścierwa xD

76561198090890807.png

Opublikowano

Dokładnie ;) Tępić!

A ja ci powiem tak - MPC forum - Multi Player Cheats. Główną ideą forum są właśnie cheaty. Nikt cię nie zmusza do siedzenia na forum.

A hackerzy mi mnie przeszkadzają, sam nie hackuje i mam wylane na innych, po coś nexon stworzył przycisk "exit game"

Wiem że ideą forum są cheaty, i napisałem że bardzo cenie sobie to forum (czytaj ze zrozumieniem), co do drugiego zdania? "mi mnie przeszkadzają", chodziło Ci o "mi nie przeszkadzają", "mi przeszkadzają" czy może "mnie przeszkadzają"? o_O xD. "...sam nie hackuje..." za to Cie cenie i uważam że jesteś cool ^^, "po coś nexon stworzył przycisk "exit game". " Owszem stworzył, z dedykacją dla cheaterów...

@Edit: Lubie ten post ;D

Opublikowano

.... to co robisz na forum o hackach do gier ?! 500 postów masz czyli powinieneś znac juz tematykę forum...

ja gram czysto ale skoro jestem na tym forum to toleruje hackerów

no cóż hackerzy są wszędzie więc musisz cieszyc się z tego co masz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

.... to co robisz na forum o hackach do gier ?! 500 postów masz czyli powinieneś znac juz tematykę forum...

ja gram czysto ale skoro jestem na tym forum to toleruje hackerów

no cóż hackerzy są wszędzie więc musisz cieszyc się z tego co masz

Zamieszczam poradniki to nie tylko forum to hacków...

Nie toleruje hakerow bo psuja mi staty a nie wiem czy ty lubisz jak ci ktos staty psujesz a może nie ma co psuc bo są juz takie słabe ?

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...