Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoodCraft. [NON-PREMIUM]

KrzysztofMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6a55ef14e949.png

Witajcie! Wielu z was szuka serwera, który spełni wszystkie zachcianki. Dobrze trafiliście! A teraz zabiorę wam minutkę waszego cennego czasu. Czytajcie!

Zapewne każdy z nas, gdy widzi duże miasto na serwerze, marzy, aby dostać kawałek terenu, na którym mógłby wybudować wymarzoną posesję. Zdarzają się jednak tacy, którzy poszukują prawdziwego wyzwania. My oferujemy to i to. W naszym wielkim mieście wyłączone jest zadawanie obrażeń innym graczom i jest włączony cuboid. Aby zabezpieczyć swoją działkę (A jest ich z milion. Potem zdjęcie.) należy napisać do admina, ale jest to w 100% darmowe i dostępne dla każdego. Miłośnicy fightu mogą się sprawdzić poza miastem , gdyż tam jest włączony tryb PVP.. i uwaga.. nie dajemy cuboidów. Tak. Miasto jest zabezpieczone w stu procentach, ale poza nim dostajemy czysty survival. To powinno zadowolić każdego gracza. Teraz podeślę wam jedno zdjęcie. (Miasto jest bardzo duże, dostępne są setki działek, ale postanowiliśmy, że rozbudujemy je bardziej, gdy wy będziecie na serwerze. Tak będzie fair. Macie wpływ na rozbudowanie świata.)

4cc152fb5812.png

Gdyby większa widoczność, to zobaczylibyście sporo więcej. Jak na razie z budowli dostępne są tylko: Ratusz, kopalnie, ogródki, król Creeper i piękny las. Jednak nie zrażajcie się. Wypełnimy te puste działki razem!

Jak na razie dostępne jest tylko 15 slotów, liczba ta jednak zostanie z czasem powiększona do 30.

Początek jutro (tj. 3 Wrzesień 2011) o godz. 12:00. PRZEWIDZIANE CIEKAWE EVENTY! LICZYMY NA MIŁYCH GRACZY! IP PODAM JUTRO PRZY STARCIE!

s14.netshoot.pl:25571

Serwer już włączony. Przesunęliśmy start!

Opublikowano

Polecam serwer spoko admini tez spoko ;] Dzialke dostalem w mig ;) Zapraszam.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Wlasnie widzę , wbić się nie da ;] Mam nadzieję że się z tym uporacie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Fajny server POLECAM go wszystkim MINECRAFT'OWICZOM :D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Fajny serwer ale jeśli nie zmniejszą ilości Plugins to serwer będzie miał niezłego crasha

Ocena 9/10

-Szybka reakcja admin

-Fajnie zrobione

-wielki blad to że jest za łatwo na serwerze o wiele za łatwo

mam więcej Uwag ale polecam itak na szybką grę :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie.

Admini spoko, a przede wszystkim Kox.

Mimo to jako wymagający gracz :P dopatrzyłem się 2 małych problemów:

1. Jest sporo adminów ale sprawiają dziwne wrażenie, że się gubią w pracy i nie wyrabiają.

2. Minusem są płotki dookoła działek, które szpecą domki i również sprawiają problem z wejściem do domku. Dodatkowo każdy admin ma swoje zdanie i trzeba wiedzieć kogo poprosić, aby usunąć część płotków.

W skali od 1 do 10 daje serwerowi 7

Opublikowano

1. Mieliśmy problemy. Kilku robilo event, a kilku kolejke pod miastem. No.. i przeważnie zawracacie tylek o głupie problemy, chociażby o usunęcie dirta.

2. Jak jest ładny projekt, ładny dom, to możemy usunąć kilka(naście) płotków. Jeśli dom będzie wykonany na odwal, to niestety nie pozwolimy na usunięcie płotków. Sami rozumiecie ;)

Opublikowano

Nie chcę się kłócić i rozumiem oraz doceniam waszą pracę nad serwerem ale gdy ja prosiłem o usunięcie płotków koło domku admin Skowri powiedział "To bardziej szałas przypomina niż dom" i "Znowu domek z drewna, niedługo miasto będzie wyglądać jak wieś.", a wg. mnie ten "szałas" był jednym z najładniejszych domków na serwerze. Dodatkowo uważam, że drewno nadaje się najlepiej na budowę domku bo wygląda najładniej, a to, że adminom się to nie podoba to ich sprawa - przecież mogli na spawnie napisać "Na tym serwerze z drewna nie budujemy". Po za tym Ci, którzy mnie znali z ostatniego serwa, na którym byłem modem wiedzą co ja budowałem i jak to wyglądało.

Na tym chciałbym zakończyć naszą minidyskusję.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z administrowaniem serwera.

Opublikowano

Drogi Bejtonie. Jeśli chodzi o budowle, to mi nie przeszkadzają drewniane. Ale skoro reszta administracji chce ich usunięcie i zastąpienie ich cegłami, jakimiś ładnymi materiałami, to niestety nic nie poradzę. Serwer zapewne za to lekko oberwie, ale na pewno poprawi się jego wygląd. Miasto będzie wyglądało jak miasto ;)

Aczkolwiek mam pomysł dotyczący budowli. ;) Raczej nikt nie ucierpi. Jutro na forum o tym napiszę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...