Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ile kosztuję przystępny serwer dedykowany (do 35 osóB) jaka cena, skąd najlepiej kupić, trudno jest takie coś wykupić i dogadać się ze sprzedawcą ? Ile GB ramu mi potrzeba minimum do jakiejś normalnej gry ? Proszę o pomoc w wyborze i jakieś informację :) Z góry dziękuję za pomoc :P

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

craftserve.pl ?

albo www.kimsufi.pl

dedyk 250zł, ale masz 24gb ram , 100MB/s neta, procka i7 4x2x 2,66ghz

możesz postawić parę serwerów po 200 slot : P

:)
Opublikowano

polecam CraftServe jak się nie znasz na stawianiu serwera . :)

Ale jeśli masz kogoś kto potrafi/ogarnia stawianie serwera to lepiej dla ciebie.

ze sprzedawcą dogadac sie latwo tylko musisz miec kase.

Polecam Ci pakiet Stone .

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Opublikowano

Hmmm bardzo drogie to ;D A czy jest możliwość samemu wykonania serwera który będzie stał 24h ? albo żeby chociaż stał parę godzin ale był bez Hamachi ;/ Mam 4x2.33GHz 4GB ramu(rozszerzam w październiku do 6 lub 8) i neta 2mb upload czyli żeby przebić to to potrzebuję bardzo dużo kasy i mi się to nie opyla ;/ A potrzebuję zrobić, aby sam serwer stał, że jak gdzieś wyjadę albo wyjdę z domu to żeby serwer stał ;D

A widzę, że tu ogarnięci jesteście to mam pytanie jak zrobić łączenie po moim IP bez Hamachi ? Bo coś słyszałem, że mogę tak zrobić jeżeli mam router, że nigdzie się nie logują tylko od razu na serwa omijając Hamachi ;] Ktoś powie jak albo da linka ?

42985152343480391846.jpg
Opublikowano (edytowane)

raquo pare serwerów po 200 slotów? hahaah dobry żart , nie kupuj z craftserve , ponieważ mają nie stabilne maszyny , najlepiej wogóle nie kupuj na sloty ,ponieważ to się nie opłaca.Polecam Sored.pl lub kup z kimsufi.pl serwer 2gb ram ;) A co do omijania Hamachi , napisz ,miałem kiedyś poradnik ,ale zapomniałem nazwy ;) Pisz gg:15535596

pawlacz , na kimsufi jest promocja i instalacja jest za darmo ;)

Edytowane przez BanShii