Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Uruchomienie serwera

Danio506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dogadałem się z pewną osobą i mam do dyspozycji serwer VPS o pełnej przepustowości 100MB/s bez limitów. Jednak gdy wgrałem pliki strona była biała. Jedynie działa podstrona register.php. Sytuacja jest taka sama jak w przypadku tego tematu...

http://www.mpcforum.pl/topic/436761-jak-postawic-server-na-linux/. Jednak jest inna sprawa. System operacyjny, to polskie Ubuntu 64bit z zainstalowanym panelem Plesk. Z tego co widać, to eAccelerator działa, bo inaczej strona rejestracji w ogóle by się nie odpaliła. Liczę na waszą pomoc, bo wy chyba wiecie w czym jest problem. Próbowałem opcji z podanego wyżej tematu, ale efektu po restarcie nie było.

Pozdrawiam

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

@Odświeżam temat.

Na pewno znacie rozwiązanie, więc nie zwlekajcie, bo serwer będzie działał przez dobry okres czasu...

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

To tak Plemiona są pisane na starym eacceleratorze. Nie działa on na php5. Musisz mieć stare php i stary eaccelerator. I najprościej jest uruchomić serwer plemion gotowym skryptem na systemie 32 bit.

Opublikowano

Witam,

wcześniej pisałem z konta kolegi... Od dziś mam swoje, więc od razu się pytam. Jaki to skrypt. System operacyjny obsługuje aplikacje 32-bit. Kolejną sprawą jest pełna kompatybilność z panelem Plesk, bo nie chce mieć potem żadnych niespodzianek...

Zdobądź nowe itemy siedząc tylko na serwerze :)

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png