Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czemu Nienawidzimy Bibera?

Effx03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu Nienawidzimy tego Justina Bibera?xD

Nie wiem czemu go obrażają ja osobiście nic do niego nie mam...

Oczywiście to nie znaczy że go słucham bo nie nie słucham tego shitu... nie słucham wszystkiego co leci na vivie czy też MTV...

A polew maja z niego pewnie dla tego że ma śmieszne filmiki na YouTube :X

76561198090890807.png

Opublikowano

Przeczytaj pierw post up mój.

Wyśmiewać się z dziewczyn ? sorry ale wtf.. Bez Kobiet nie ma świata, to Polki są najpiękniejsze :). Dla mnie kobieta może dla mnie stanąć nago.. Jest to piękno :)

No fajnie, a czy my mówimy o tym, że świat bez kobiet by nie istniał? Bez mężczyzn też, by nie przeżyły. Czy my mówimy o nagości? Widzę, że masz ostro zrytą psychikę. I co nie można się wyśmiewać z kobiet, tak? No widzę, że jakąś panienkę zobaczyłeś na ulicy i już jest dla Ciebie miłością życia, pewnie zaślepienie, tak?

Opublikowano

Nikt go nie lubi ;/

Ja do niego nic nie mam słyszałem 1 piosenkę nie podoba mi się

Dla mnie kolo jest neutralny

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

No fajnie, a czy my mówimy o tym, że świat bez kobiet by nie istniał? Bez mężczyzn też, by nie przeżyły. Czy my mówimy o nagości? Widzę, że masz ostro zrytą psychikę. I co nie można się wyśmiewać z kobiet, tak? No widzę, że jakąś panienkę zobaczyłeś na ulicy i już jest dla Ciebie miłością życia, pewnie zaślepienie, tak?

Sorry, nie zwracam na inne dziewczyny uwagi ;) Wystarczy mi jedna. Mam zrytą psychikę ? co ty człowieku piszesz ? Zastanów się parę razy, zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Omg... płaczecie tak o tym Biberze...

dam wam przykład jak to było z Hitlerem i Żydami ...

Hitler czuł odrazę do żydów ponieważ się ich bał tak samo jak ich bogactwa.....

Ja tutaj czyje to samo ...

Zazdrościcie mu jego pieniędzy i kurwa szczęścia ...

Ja mam to w dupie,że śpiewa jak baba ...

Na pewno 3/4 tego forum nie ma lepszego głosu niż on ..

Skończcie już ten syf i zabierzcie sie za książki !

9368_gold.png

Opublikowano

Omg... płaczecie tak o tym Biberze...

dam wam przykład jak to było z Hitlerem i Żydami ...

Hitler czuł odrazę do żydów ponieważ się ich bał tak samo jak ich bogactwa.....

Ja tutaj czyje to samo ...

Zazdrościcie mu jego pieniędzy i kurwa szczęścia ...

Ja mam to w dupie,że śpiewa jak baba ...

Na pewno 3/4 tego forum nie ma lepszego głosu niż on ..

Skończcie już ten syf i zabierzcie sie za książki !

Każdy ma lepszy głos od jego

Opublikowano

Przez anty fanów jak Wy Bieber ma taką popularność. Ja też nic do niego nie mam, nie słucham jego piosenek - nie obchodzi mnie, nie zazdroszczę mu. Jak czegoś/kogoś nie lubię to nie będę zapier*alał żeby to ośmieszyć, bo szkoda czasu.

A co do długich włosów: niektórzy chu*owo wyglądają w krótkich włosach (np. ja) i muszą mieć długie. Od 3 lat mam długie włosy, od 2 lat jestem przez to wyśmiewany przez kolegów (zresztą trochę poje*anych), ale nic mnie to nie obchodzi, a jak mają jakiś problem, to i tak do mnie lecą. A słucham metalu i jestem "stuprocentowym mężczyzną". Afkors ludzie mylą mnie z dziewczyną.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ja tam nic do niego nie mam. Nie rozumiem was, ja po prostu nie lubię jego piosenek, bo ma taki głos, że nawet mikro organizmy albo płody nie mogą wytrzymać ;]

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Nie znam go to jak moge powiedziec ze go nienawidze ? Nie slucham jego muzyki , nie znam go i nie obchodzi mnie jego zycie. Jezeli jego muzyka mi nie odpowiada to jej po prostu nie slucham i nie komentuje na YouTube. Nie zakurwiam po forum i nie wypisuje '' kto nie lubi bibera + ''... Albo jakies pojebane sygnatury o tym ze jak justin bieber by skakal to 10% by go ogladalo i bilo brawo czy cos w tym stylu. Nie wiem komu hejterzy bibera chca zaimponowac bo hejterstwem pokazuja jedynie to ze sa jakimis pojebancami. Nie lubisz jego muzyki i uwazasz ze ma wkurwiajacy glos to odstaw sobie jego osoby na bok... Bo np. ja nienawidze hitlera ktory juz bardzo dlugo nie zyje ale nie zakurwiam po forach i nie robimy sygnatury '' jebac hitlera '' albo '' nie lubisz hitlera daj + ''... to jest juz kurwa chore.

Opublikowano

W każdym temacie o Bieber'ze mówiłem, że najlepsza reklama to antyreklama. To dzięki antyfanom Bieber ma tak dużą popularność, przynajmniej w Internecie.

Co do samego Bieber'a, to nic do niego nie mam. Ostatnio nawet słyszałem go na MTV Music Awards jak dziękował za jakąś nominację, głos miał całkiem normalny, taki jak na swój wiek, zmienił swój image na lepszy niż kiedyś. Ogólnie nie jest źle.

Co do jego muzyki - głos w piosenkach ma taki jaki ma(choć i tak jest mocno zmodyfikowany przez komputery, tak się teraz robi), ale takie są prawa muzyki komercjalnej, liczy się nie jakość, a ilość sprzedanych kopii, a to jemu akurat się bardzo dobrze wyszło. Ma kupę kasy i popularność, a wy po prostu zazdrościcie.

Do wszystkich "hejterów" - każdy ma swój styl(jego styl i tak kreują styliści), jeżeli jego wam się nie podoba, to nie powinniście tego komentować, jeżeli jego muzyka wam się nie podoba to jest bardzo proste wyjście - nie słuchajcie jej. Ja tak robię i nie obchodzi mnie jego temat. Radziłbym wam zrobić tak samo.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

jak zwykle ktoś założy taki temat, wiekszosc osób kreci z niego beke jak i z całej reszty typu rasizm itp. a wy sie spinacie jak dzieci i bronicie ich.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...