Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czemu Nienawidzimy Bibera?

Effx03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ale nawet jakbym chciał i włożył go do buzi to byłoby to porównywalne z zapałką.

Jednak, można wywnioskować, że skoro nie przeszedł mutacji i głos został mu taki, jaki miał w wieku 3 lat, to członek tak samo :>

Opublikowano

Wygląda jak nie powiem co, Chodzi z Selena Gomez i będzie miał z nią ślub xD <--Nie moge z tego. Nie umie śpiewać z tą mutacją

Opublikowano

Ja nic do niego nie mam ani go nie lubie ani nic;p I nie wiem jak można oceniać ludzi jak się ich nie zna z bliska...

Nie znam jego wad więc nie wiem:]

A jeżeli chodzi o kwestie piosenek hmmm tutaj bym sie zastanowił ale raczej mi tkaie piosenki się nie podobaja ;)

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Nie wiem co do niego macie. Ładnie śpiewa, ładnie się ubiera, ma bardzo ładny gust. Nawet znam na pamięć kilka jego piosenek, polecam go jest świetny.

Opublikowano

Uszy bolały? Lol jaki ty musisz miec wraźliwy słuch czy co jak mi koleżanka napisała link z piosenka baby to usłyszałem że to dziewczyna śpiewa i więcej nic....

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Powiem tak, większość dzieci go nie na widzi z racji że ma koło siebie tyle dziewczyn, do tego jest sławny, zarobił ponad 53 milionów dolarów w rok. Ja nic do niego nie mam, każdy ma swój styl. Nie podoba się wam jego ubiór ? hmm zobaczcie na patologie facetów, chodzących w rurkach, trampkach do tego długie włosy ;) ( beke z takich ludzi mam bo to nie Facet ) co to ma być Kobieta czy Mężczyzna ? często się zastanawiam z kumplami jak takie coś idzie po ulicy, czy to Dziewczyna czy Mężczyzna. To jest gorsze niż Justin Biber ;), A teraz możecie mnie minusować ;) ogólnie zwisa mi to.

Opublikowano

Powiem tak, większość dzieci go nie na widzi z racji że ma koło siebie tyle dziewczyn, do tego jest sławny, zarobił ponad 53 milionów dolarów w rok. Ja nic do niego nie mam, każdy ma swój styl. Nie podoba się wam jego ubiór ? hmm zobaczcie na patologie facetów, chodzących w rurkach, trampkach do tego długie włosy ;) ( beke z takich ludzi mam bo to nie Facet ) co to ma być Kobieta czy Mężczyzna ? często się zastanawiam z kumplami jak takie coś idzie po ulicy, czy to Dziewczyna czy Mężczyzna. To jest gorsze niż Justin Biber ;), A teraz możecie mnie minusować ;) ogólnie zwisa mi to.

Wowo Słowo słowo Dokładnie mma to samo zdanie.... ;)

Ludzka zazdrość nie zna granic....

Daj minusaaaa!!!

Opublikowano

Wykurwiaj plebsie, skoro mówisz, że każdy ma swój styl to wypierdalaj. Mam włosy do ramion, więc wykurwiaj.

Opublikowano

Wykurwiaj plebsie, skoro mówisz, że każdy ma swój styl to wypierdalaj. Mam włosy do ramion, więc wykurwiaj.

Słuchaj, chciałeś zaimponować mi wulgaryzmami :)? Wybacz, nie udało ci się.

Wiesz, po prostu mam bękę, jak widzę Faceta z długimi włosami do tego rurki itp ;) Co to ma być ?

Do tego przeczytaj parę razy, to co napisałem, bo nie rozumiesz.

Opublikowano

Wiesz, po prostu mam bękę, jak widzę Faceta z długimi włosami do tego rurki itp ;) Co to ma być ?

Wiesz xD Moj kolega ma włosy tak do xD 1/4 pleców od dołu xD

Opublikowano

Wiesz xD Moj kolega ma włosy tak do xD 1/4 pleców od dołu xD

Tylko wiesz co, jest różnica do takich ogólnie nic nie mam ;), Ale mam do takich co mają ścięte do ramion i grzywka zapuszczona na "oczka"

Facet powinien wyglądać jak Facet, nie jak ci*a..

Opublikowano

Do tego przeczytaj parę razy, to co napisałem, bo nie rozumiesz.

I co z tego? To tak jakby wyśmiewać dziewczyny, które noszą spodnie, bo kiedyś kobiety nigdy nie nosiły spodni...

Opublikowano

I co z tego? To tak jakby wyśmiewać dziewczyny, które noszą spodnie, bo kiedyś kobiety nigdy nie nosiły spodni...

Ale żeś walnął tekst xD

Opublikowano

Przeczytaj pierw post up mój.

Wyśmiewać się z dziewczyn ? sorry ale wtf.. Bez Kobiet nie ma świata, to Polki są najpiękniejsze :). Dla mnie kobieta może dla mnie stanąć nago.. Jest to piękno :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...