Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Przedmioty za GP

m0psik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeglądając stronę CA US zauważyłem przedmioty za GP w tym Mei, Rocco, Max itp. które u nas są za NX.

Tak samo są Czapki, maski , Vesty (niestety nie ma recona), uniformy, celowniki, KDR/HP vision.

Wszystko za GP i ceny nie są wcale wysokie.

Więc moje pytanie.

Kiedy zostanie to wprowadzone na CA EU czy to jest tylko Event na CA US?

Może zostanie wprowadzone przy najbliższym patchu?

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Oj co ty,nexon moim zdaniem nigdy tego nie zmieni ponieważ on na tym zarabia ..

NA to inna sprawa,fajnie że tam mają tyle rzeczy i takie ceny ale jest tam 100x wiecej hackerów :).No ale coś za coś

Opublikowano

Wydaje mi się że mają to po tym patchu z nową mapką.

Najlepsze jest to że można kupić 15 tokenów za 2.1k gp.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

gram na US i u nich to jest normalne a nie jakiś pierdzielony event - co Wy jaracie ?!

do tego tam spec jest od SSG 1 a np hornety od SSG 2

wynik

CA EU chce zarobic na ludziach po prostu...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Chyba z konia spadłeś zanim to bedzie u nas to jeszcze CA EU Musi troche kasy z nas strzepać i moze potem pomysla o takich bajerach za gp zeby graczy przyciagnac i zostawić grających graczy ale to w dalekiejjjj przyszłości

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Na co Wy liczycie w ogóle ? Na EU to musicie się cieszyć z tego że od czasu GP hazard dostaniecie a na NA to zupełnie inna bajka....

Poczekaj jakieś 5 lat może na EU tez będą za GP, jak na razie to temat będzie do spamowania....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
CA EU Musi troche kasy z nas strzepać

Hmm, że tak powiem - gdzie CAEU ściąga z was kase? Sami kupujecie nx, co nie jest wymagane, gra nie posiada abonamentu. Sami zostajecie dobrowolnymi sponsorami gry

Opublikowano

@Zav

też mi się tak wydaje, bez tych bajerków można grać w 90% procentach, to nie jest jakaś gra że bez wydawania kasy nie możesz np. w jakieś mapy grać, itd. i że jest ograniczone do 50% jak niektóre gry w których bezsensu jest grać "na darmowym koncie"

@top

coś tam słyszałem że celownik type 4 (to kółko) ma być za gp ale co do reszty to szczerze wątpię

Opublikowano

Kangrum, w grze nie liczy się czy broń za nx, czy za gp. Ale czy się potrafi grać. Nawet z M16 można pokonać kogoś kto ma CQB.

Jeśli chodzi o celownik, to nie podoba mi się, nie da się nim grać z mojej perspektywy.

Nexon EU stara się nas bardzo przekonać do kupna NX, różnymi eventami typu więcej NX za daną cenę. Pewnie o wiele więcej kasy dostają niż na NA, ale jest minus że tutaj merce, inne bronie, spece są za nx tylko, albo duża ranga i za ogrom GP.

Lecz niestety musimy poczekać aż to wprowadzą, chociaż może być szansa, że to nie zostanie w ogóle wprowadzone. Większość graczy którzy kupują NX, nie są świadomi że za to co chcą kupić za NX można za GP na amerykańskiej wersji gry.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Również uważam że nikt cię nie zmusza do ładowania NX ... <_<

Chesz kupujesz nie to nie! Nikt cię nie zmusza! Kogoś stać to kupuje

Ja osobiście na czas terażniejszy zmądrzałem i nie ładuje nx bo na co :unsure:

W sumie z moich zbanowanych kont w CA straciłem 6permów :(

i teraz jadę na full gp no + to co z eventu zgarne ;) Da się grać a jakby

zrobili speca od SSG to na początku szał to by wszyscy na specu latali i ja bym

dostał bana za abusing :D więc mi tam EU pasuje ale mogę przyznać że trochę

więcej eventów mogliby robić :rolleyes:

sygnayr.png
Opublikowano

@lexusek

hehe, ja tak na moim pierwszym koncie zbierałem GP, uzbierało się 600k a na następny dzień ban za pwr lvl na black lungu:) ah te stare czasy..no a znowu na drugim koncie uznałem, że nie ma sensu kupować gender chenga tylko zrobić nowego chara ^^ zresztą, z tym expem co jest teraz to bez problemu Ci co mieli 2lt przed hired gunem mają teraz majorów ;d

Opublikowano

Powiem wam tak...

Dla mnie CA NA to jest jak prywatny serwer...

Exp zakurwia jak dziki za byle gówno,nie musisz się męczyć aby coś zdobyć,itp

Czyli co za czym idzie gra easy .

Jeżeli już tyczy sie CA EU to tutaj już odczuwamy pewien trud .

Aby wbić kolejny lvl musimy się namęczyć,wszystkiego co chcemy nie kupimy za Gp tak jak na NA.

Czyli serwer Hard !

Ja tam dzisiaj sobie pomyślałem "Ale super było by grać na NA" ...

Prawdę mówiąc to by nie było ...

i co z tego,że się dorobię wszystkiego szybko ?

Nie wiem jak wy ale ja nie czuł bym satysfakcji ...

Co do NX ludzie po cholerę pakować w to kasę ?

Ja wydałem tylko raz pieniądze na NXy i to wtedy gdy była przecena exp passów ;]

Teraz jak bym miał zamiar wydać to kupił bym sobie M32 na 7d lub jak wcześniej Ep.

9368_gold.png

Opublikowano

oj omek omek znowu nie jest tak całkiem łatwo choć satelite scanner od SSG 3 to jednak jest przeginka...

w kazdym razie co do tematu to nikt tego nie iwe, prawdopodobnie nigdy i tyle w tym temacie...

sygnatura_old.png

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś gdy powiedziałem że nexon chce z "nas" kasy strzepać.Masz racje nx kupujemy dobrowolnie kogoś poniesie i kupi sobie te NX.W tamtej wypowiedzi mi chodziło o to ze jak Nexon zarobi multum pieniędzy ze sprzedaży nx to mozemy o czyms pomyslec.Ale czy jest tak źle? Może zbierają z ludzi kase ale organizują eventy dodają tryby nic nie stoi w miejscu a jak skończy sie źródełko dochodu?To wszystko moze stanac w miejsu brak nowych trybow jedyne co to moze mapka raz na 2 miechy ^^.Cudze chwalicie swojego nie znacie.Któs tam napisał ze granie w NA nie sprawiało by mu satysfakcji.Podpinam sie o tej odpowiedzi jesli tu kogos widzisz z np. Satelite Scannerem to juz jest cos bo ilu graczy widzielisice ze satellite scannerem a w NA takie rzeczy moze miec kazdy..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

Wydaje mi się że mają to po tym patchu z nową mapką.

Najlepsze jest to że można kupić 15 tokenów za 2.1k gp.

to że tokeny bedą po 2.1k GP to możliwe bo są teraz wgl nieprzydatne ;D

każdy gra QR

nawet w 5-shot dali ich w chuj a nie są przydatne :P

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Omek a niemożna było se dobrej broni kupic ? p90 tr i m4 super 90 + może kupie trg 41 bo tyle mi styka ?

Dobry pomysł, ale na ile chcesz kupić?

Zależy na jakich mapkach grasz, na mniejszyc to weź P90TR + snajpa z 100% obrażeń.

A na większych to XM8-Tactical lub CQB + snajpa 100 obrażeń. Z shotgunem bym się wstrzymał.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Up I chuj mnie to obchodzi co ty myślisz kurwa ? napisałem że kupiłem m4 i tr'ke. CQB to jest jakieś gówno ?? AR mam naperma i żaden noobek nie będzie mi podpowiadał w wyborze Ar jak nic nie pisałem o nich -.-

Combat taki jaki jest :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...