Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] plugin ? jak cuboid / world edit do minecraft single player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałem założyć serwer dedykowany za kilka tygodni ale przez okres 14 dni nie będę miał internetu a pragnę zacząć mapę tyle ze w single player a później wrzucić do mp tradycyjna budowa jest dosyć powolna więc szukam jakiegoś edytora typu world edit czy cuboid który pozwala edytować mapę na dużą skale z poziomu gry a nie tak jak mc edit ze mapę wgrywasz do programu , mi chodzi o wgranie programu do mc , i nie mówcie mi ze ,,, po co mi to jak i tak za niedługo 1.8 i będzie trzeba mapę na nowo robić " jeśli ktoś nie ma zamiaru wnieść nic pomocnego do tematu to proszę się nie udzielać ani nie zniechęcać ,ważne dla mnie aby można było zamienić klocki tzn np dirt zamienić w diament ale piasek sie nie zmieni

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

A nie możesz założyć serwera multiplayer na localhoście ? Nie potrzeba do tego internetu, a worldedit będziesz miał.

Spróbuj SPC:

To jest ukryta treść, proszę

Z tego co kojarzę ma możliwość wyrównywanie terenu ( //set ), ale pewien nie jestem.

Opublikowano

Hm.. A po co Ci World Guard skoro grasz na trybie jednoosobowym?

Chyba, że dla zablokowania ognia..

World Edit to kumam. :P

@TOP Nie mam pojęcia, ale WE chyba nie znajdziesz.

WG też wątpię.

Opublikowano

Mod Single Player Commands. Instalujesz jak każdego tylko plik worldedit.jar do folderu bin. Masz tam Worldedita czyli komendy typu //set 0, tp kompasem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...