Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] WarRock

rafixos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :) Mam mały problem ;-] Zrobiłem formata kompa ;p i oczywiście wszystko instalowałem od nowa ... WarRock żecz jasna też lecz przy włączaniu warrocka wyskoczył mi błąd:,,ERROR: Cannot launch child process (code:14001)" A więc nie zastanawiając się długo odpaliłem firefoxa i oczywiśćie google ;) Pocytałem na kilku forach ,że jeżeli taki błąd występuje to muszę pobrać jakiś tam program avg ;) Okey pobrałem go i zainstalowałem ;) Następnie włączyłem kompa od nowa noi avg był uruchomiony lecz gdy włączam ikonkę warrock wszystko idzie dobrze ;) następnie game start też okey ;) Ale gdy już załaduje się hack shield pro czyli tak jak powinno być , gra poprostu nie włącza się ;/ Nie wiem co mam zrobić pls pomóżcie ... Nie wiem co mam zrobić a bardzo chciałbym pograć w warka ;p Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać ... Napewno ponowne zainstalowanie warrocka nie pomoże bo czytałem na innych forach ...

Liczę na +.

www.mpcforum.pl

Jointów nie pale ale jestem pierwszy za legalem.

Daj + Jeżeli ty też tak uważasz.

Pozdro:rafixos

f6020142a3352d0650af3b8df8.png

Opublikowano

Z tego co wiem z AVG były kiedyś też problemy, tutaj jak i z Metinem2....Także spróbuj zrobić tak, jak radzi kolega. Wyłącz zaporę, gdyż ona może blokować WarRocka, jak i czasami Avast, który też nie raz blokował :)

Opublikowano

Próbowałem wszystkich waszych rad ... Nie działa;p temat close prosze ... a wam oczywiście po + ;)

Liczę na +.

www.mpcforum.pl

Jointów nie pale ale jestem pierwszy za legalem.

Daj + Jeżeli ty też tak uważasz.

Pozdro:rafixos

f6020142a3352d0650af3b8df8.png

Opublikowano

Przy włączaniu warrocka, zanim wcisniesz Game Start wcisnij check files :) Powinno pomoc.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...