Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie z media.pk2 od BloodySro chciałem sobie dodać auto select i mi się udało, ale problem mam ze zwiększeniem zasięgu który wynosi standard 70. Więc otwieram sobie media.pk2, Extractor wyciąga całe media żebym je miał w postaci plików i folderów wchodzę w odpowiedni folder z zasięgiem jest to linia z wierszem 1005 1 자동선택 UIIT_CTL_AUTOSELECT_TT icon\action\icon_cha_autotarget.ddj 1 5 żeby range był zwiększony do 5k trzeba dodać 1 przed 5 czyli wygląda to następująco 1005 1 자동선택 UIIT_CTL_AUTOSELECT_TT icon\action\icon_cha_autotarget.ddj 1 15 i zapisuje. Teraz zaczyna się mój problem, żeby wszystko było cacy muszę odpalić pk2 Editor i w nim załadować do media.pk2, w celu umieszczenia zamienionego pliku. Ale przy próbie załadowania wyskakuje mi błąd:

Error: There was a problem correctly accessing the GFXFileMenager DLL. albo w przypadku media z elite sro

Error: Invalid Blowfish key.

Natomiast dodam że media.pk2 od zszc otwiera normalnie.

Więc jest to problem tylko u mnie czy ogólnie nie idzie otworzyć media.pk2 w Bro i w Esro ?

Szukałem też różnych programów do zwiększania zasięgu ale żaden nie działa.