Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody Silkroad Korupcja

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie bronić tego serwera,dziecko nie potrafi odpalić serwera hah? mam prawie 14lat jestem dzieckiem i odpalałem już wiele plików,a co do plików wiem skąd bym mógł mieć te pliki lecz to już tajemnica,a to że nie potrafią to jest prawda,niech zakupią dobrego dedyka na Xenonie a nie kombinują ile popadnie dry.gif

Prawie 14 lat ? Wiedziałem, że w temacie o bloody tylko tacy ludzie szleją :) Pożyj jeszcze kilka latek a potem pisz o serwerach dedykowanych, plikach serwerowym i językach programowania...

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Reset kont musi być,w końcu to był open beta, zastanów się - to logiczne.

Co do kłótni dwóch panów wyżej, widzę że każdy z was wie ,gdzie są te pliki ale żaden nie korzysta, do tego 15 latek śmieje się z wieku 14 latka, dobre;d

Opublikowano

@Rychu94 Powiedział 17 latek hahahaha.. Gdzie smieje się z jego wieku?? Mówie że używa zwrotu dzieciaczek mając 14 lat i skąd może mieć na dedyka bo ja rok temu nie miałem dobrze na komputer... Więc widze czytanie z zrozumieniem się kłania. A co do tego że każdy wie ..... Z 100 osób wiedziało i co? Jeżeli nikt nie umie ich zdobyć co?... Więc nie wyrażaj swojej opini nieznając sytuacji

TIOiE.jpg

Opublikowano

Jakbyś nie zauważył, to ja do Twojego wieku się nie przyczepiłem, jako ,że jesteś młody, tylko , że nasmiewasz się z o rok młodszego,że jest dzieciakiem.

Wiesz co to jest interpretacja? Chyba nie, bo każdy ma swoją, a z twojego nieczytelnego postu tylko tyle wynikało ; >

To,że ty nie miałeś dobrze na komputer to nie znaczy,że inni tak mają. Co jak co, ale niektórym rodzice naprawdę spełniają wszystkie zachcianki (uprzedzam twój post - nie, mi nie) i mogliby mu kupić, poza tym w tym wieku jest się już na tyle myślącym człowiekiem, że można samodzielnie zarobić.

Ja mając 14 lat postawiłem serwer w MuOnline (bez żadnej znajomości 'takiej jak ty masz' C++ itd.) , co oczywiście nie jest takim wyczynem ja stawianie serwera w silku, bo tu plików dostać się praktycznie nie da, ale serwer stał dłużej niż tych 'dorosłych programistów' chwalących się czego oni nie mogą ;]

Opublikowano

A napisałem gdzieś że się przyczepiłeś? No rozumiem że są tacy rodzice ale bez przesady że aż tyle dadzą dziecku

TIOiE.jpg

Opublikowano

Oj tak tak aż czasem się można zdiwić ile kasy rodzice dają swoim pociechom. Nieraz się sklada kompy i aż się płakać chce z niektórych konfiguracji no ale cóż pan chce to sługa musi :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Nie bedzie zadnego resetu kont.

Sam Gm pisal ze za duzo ludzi kupilo silki , aby teraz tak ich potraktowac.

Ludzi kupili silki , powbijali max lv , kupili premki itd , a teraz naja byc ich konta usuniete?

m-4765.png

406536805.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...