Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMT2 [PL] [DEDYK]

DiamondMT2x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od ostatniej poważnej zmiany na serwerze minął ponad miesiąc, uważamy, że to najwyższy czas na wprowadzenie kolejnych.

Z dniem 28.10.2011 wiąże się sporo zmian.

Planowane Zmiany:

1. Nowy Ekwipunek
    • Kriwste i Lodowe Buty
    • Nowe Tarcze
    • Nowa Bransoleta
    • Nowe Kolczyki
    • Cesarskie Zbroje
    • Nowe Ulepszacze
    • Nowy spot Grota Wygnańców v2

[*]Nowa Lokacja

• Nowe Potwory
  • Nowe Bossy
  • Nowe Kamienie Metin

[*]Poprawa Błędów

• Możliwość handlu Zwojem Powrotu Statusu
  • Błędy Językowe
  • "Rozpocznij w mieście" (Lodowa Kraina)

[*]Nowe Zadania

• Potęga Se-Pong
  • Potęga Przeklętej Oazy

diamondnowosci.jpg

Krótko o nowościach:

Nowy ekwipunek będzie można zdobyć standardowo, zbierając ulepszacze i używając poprzednich przedmiotów + magicznego metalu podjąć próbę ulepszania. Lecz nie tylko. Czas na coś nowego.

Krwiste i Lodowe Buty nie będą następcami Butów Gromu. Można zdobyć krwawe Buty otwierając szkatułkę Elit. Żółwia lub Elit. 9 ogonów. Następnie ulepszyć je na Lodowe Buty+9. Wydaje mi się, że to rozwiązanie zapobiegnie rutynie, która występuje ogółem na całej scenie Metin2. Oprócz ciekawych, nowych przedmiotów zobaczymy zadania. Misje będą polegać na zdobyciu Pamiętników, które będziemy zanosić do Uriela. Nagrody za wykonanie zadania to ulepszacze, yangi, bryłki. Nie będą one zbyt skomplikowane, ale pozwolą zapobiedz nudzie. Oczywiście każda z tych rzeczy będzie wymagała wejście na nową lokację - Przeklętą Oazę. Wejście na ową lokację będzie możliwe od 140 poziomu. Gwarantuje ona zabawę wraz z wysokopoziomowymi graczami niszcząc Kamienie Metin czy zabijając nowe potwory, bossy.

Opublikowano

Nowe Tarcze

Nowa Bransoleta

Nowe Kolczyki

Nowe Ulepszacze

Nowy spot Grota Wygnańców v2

Nowa Lokacja

Nowe Potwory

Nowe Bossy

Nowe Kamienie Metin

"Nowe, nowe nowe bla bla bla" i wiemy ze nowe, jakie? To juz nie laska poinformowac, nie?

Pewnie NOWE znaczy ze byly juz na setkach privków....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nowe Tarcze

Nowa Bransoleta

Nowe Kolczyki

Nowe Ulepszacze

Nowy spot Grota Wygnańców v2

Nowa Lokacja

Nowe Potwory

Nowe Bossy

Nowe Kamienie Metin

"Nowe, nowe nowe bla bla bla" i wiemy ze nowe, jakie? To juz nie laska poinformowac, nie?

Pewnie NOWE znaczy ze byly juz na setkach privków....

zdjęcie nowych przedmiotów masz wyżej

Opublikowano

Serwer jest pełen debili którzy lecą na haxach jak tam grałem kiedyś to nie było smoka żeby ktoś na drop hacku nie zajebał itemków ,albo też pełno jest itemków typu 55+ śr czy 15 miecze 15 2reka 15 sztylety 10 ludzi ,a wszystko to jest robione na bonuswitcherze i niech mi tu nikt nie pierdoli że nawet nie wbiłem na serwa i oceniam ,bo grałem tam w ciul czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam. chciałbym przypomnieć o serwerze, który co prawda juz troche stoi, ale przecież liczy sie zabawa a nie topka, czyż nie? po miesięcznej przerwie powracam na serwerek, codziennie jest 1600+ osób, więc serwerek sie trzyma bardzo dobrze:)

zapraszam, gra sie bardzo przyjemnie, wiem od kolegi który gra tam cały czas.

pozdrawiam i zapraszam:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne co mnie zaciekawiło to patcher z PLa.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny, ale te bony .. bez przesady, przecież i tak 90 % graczy zrobiło je na bocie, BonusSwitcher, więc bez sensu ...nie widzę celów do gry, Nie polecam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten server nie jest zły mam na nim 156 surke wp nie gra sie zle , tylko expic sie juz nie chce znudziło sie ;d

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Straszna kicha, że nie ma dłoni przebicia ;/

Dłoń krytyka jest a przebicia dająca 20% na przeszywke ni ma ;(

Kicha, i tak zagram ale wielka szkoda.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Powiem wam że zacząłem grać.

Od 1 do 4:30 wbiłem 61lv 3xP eq sobie zrobiłem..

Podoba mi się serwer bo nie ma 6/7 bonków i gra około 900os (np. teraz)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

powiem tak , syf i malaja sie tam plegnie, majac 25 lvl po m2 gonia +150 kozaki i dedaja, expic nie daja , nie ma opcji by cie nie dedli nawet w m1. Tragedia zagralem i wywalilem bo szkoda czasu by sie meczyc z smarkaczami co obrazaja i nie daja nawet wystartowac w grze cieszac sie dednieciem slabszego bo graja tygodnie...

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

Ja na tym serwerze zakończyłem grę , naprawdę serwer godny polecenia a szczególnie ludzie którzy na nim grają :**** .

Bez ts'a nie ma gry na żadnym serwerze , więc polecam ściągnąć . Teraz podeślę wam ip , możecie wejść i ''rozkminić '' o co kaman . 188.165.154.183:6310

Opublikowano

ach wiele ludzi juz nie gra ze starej ekipy poczatki servera byly fajne teraz to jak wszedlem to widze ze powoli spada na psy

xbjr.png

Opublikowano

Nie wiem czy bys sie zmiescil w 1000 bryłek , zeby kupic naprawde dobre eq do pvp ;] Takze nie gadaj takich rzeczy.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Zastanawia mnie ciągle co stoi za tak duża liczbą oś grających. Po wbiciu 160 pozostaje jedynie nudne wbijanie lvl up. Ktoś wspominał o dobrym eq że tak trudno zdobyć, wystarczy iść tą samą drogą co 75% serwa czyli używać Bonuss...i nie mówcie że tak nie jest

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...