Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Body vs Mental vs WP

ISOST4R

Kim Grac  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Body Mental? WP.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SURA WP.

To polaczenie Bodego i mentala.

Pro do metinow, kazdego rodzaju. Nie trzeba miec ogromnych funduszy by zaczac nim grac. Na. 60-70lvl nie odstaje w PvP od innych postaci.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

BODY -

Możesz się pobawićw pvp od 30 do 99.

Będziesz mógł bronić spota nie tak jak wp.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ja polecam Ci WP, świetna postać do metinów, choć w pvp jest słaba aż do 75+, no chyba że wybonujesz eq na ludzi itd i ładnie rozwiniesz skille :)

A jeśli nie, to mental :) Świetnie się nim gra na niskich lvlach jak i również na wyższych. Obecnie mentalem mam 73 i nie nudzi mi się. W pvp jest bardzo dobry, wystarczy mieć taktykę i wiedzieć kiedy używać jakiego skilla, aby nie pudłować. No i oczywiście szybciutko skille na G wbijać ^^

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Kim Grac i Dlaczego.?

wydaje mi się że wp

po dobrym rozdaniu pkt super sie nim expi w pvp jest dobry ale od 70 levela +

super do rozwalania metków

w pvp jest dobry jak ma skille atakujące na P przydatne jest także rozproszenie

a tak właściwie wp to połączenie mentala i bodego

ale jeżeli ci chodzi o postać do pvp to lepszą decyzją będzie body

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

surą wp na pewno gra się najfajniej bo to takie połączenie bodego i mentala, ale ja jednak polecam bodego;)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

hmmm

powiem ci co ja o tym mysle

kazdy serw jest dobry na dan postac np przez bony itp ale to jest glownie tak:

body-duzy atak malo deffa szybko bije popularna postac<droga>

mental-maly atak duzo deffa wolno bije ale zadko deda na spotach. postac srednio droga

wp- duzy atak duzo deffa <bardzo popularna> jaka droga nie wiem ale pewnie droga bo duzo osob juz ja bierze. szybko bije lecz wolniej niz body

PS. wp jako pierwsza psotac doszla na PL do kowala w DT na 66lv tego rekordu z tego cow iem nikt bez bonow nie poprawil;]

wp najlepszy postac do expa i w pvp lepszy od wojow polecam ta postac

woje nudni slabi w pvp ale za to dobrzy w expie nie polecam

co ty za przeproszeniem pier****lisz? wp najlepsza postac w expie zgodze sie ale do pvp lepsza od wojow? moze miales na mysli bma

woj moze nudny ale napewno lepszy od wpka w pvp do 60lv napewno

;]

Opublikowano

Więc tak dużo osób mówi że wp najlepszy do expa , lecz na początku wp ma bardzo słaby dmg , malo defa . Bodym o 100 razy łatwiej zacząć grę , podobnie jest z mentalem lecz to już od Ciebie zależy czy wolisz mentalem brać spota i się z nim męczyć czy wybrać bodego i brać po 2-3 grupki i ubijać spokojnie bez żadnej dobrej broni (mówię o rozpoczęciu gry) , a jak masz yang na początek gry to wybierz bodego . Jeżeli nie pomęcz sie wpkiem i jak wbijesz +40 lv już zaczyna się przyjemna gra .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Ja bym ci radził bodym .. Dlaczego ? Hymm mam do tej postaci duży sentyment dobrze się nią gra ( jak masz dobre eq) , fajnie się expi , metki cud miód oczywiście pomęczysz się z respem ale nie będziesz tylko trzymał spacji tylko Ctrl + h = wir i tak na zmianę , dobre pvp z bojowym ;)

Przykład ja swoim bodym 65lvl 570 defa , Aura M4 + parta +8 i metki 85 znikały w 6min , metki mordu to samo więc , głos dla bodziaka !

Opublikowano

Więc tak dużo osób mówi że wp najlepszy do expa , lecz na początku wp ma bardzo słaby dmg , malo defa . Bodym o 100 razy łatwiej zacząć grę , podobnie jest z mentalem lecz to już od Ciebie zależy czy wolisz mentalem brać spota i się z nim męczyć czy wybrać bodego i brać po 2-3 grupki i ubijać spokojnie bez żadnej dobrej broni (mówię o rozpoczęciu gry) , a jak masz yang na początek gry to wybierz bodego . Jeżeli nie pomęcz sie wpkiem i jak wbijesz +40 lv już zaczyna się przyjemna gra .

czlowieku czy z tobą jest wszystko ok ? bodym łatwo jest zacząć gre ? to Ty chyba mocno poje*any jesteś ;x wp a body wiadomo, że wp ;x czemu? hmmm napewno wszystko tańsze o 3-4x np na onyksie stal +4 czysta woj 450-550kk stal +4 sura czysta 90-130kk . ku aura 50-66kk ku ostrze 9-12 kk . sam widzisz. naprawde woj to postać którą nie potrzeba umiejętnosci grania. SUUUURA WP ;X

Combat 18.

Opublikowano

Mozna sobie pograc Body dobry PvP szybko rozwala metki ,dobrze sie Expi tyle co ciezka skille zrobic poniewaz drogie sa ku dla Bodego

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Polecam Woja Body, i do expa dobry i w pvp świetny, najlepiej bije się metki. Szybko wbijasz 35 lvl, robisz bojowca i siedzisz na metkach w m2 zarabiając na eq. Potem expisz na BO, V1, V2, od czasu do czasu siedząc na metkach. Wbijesz około 75 lvl, siedzisz dużo na metkach 70 lvl+, maksujesz eq i skille i jak Ci się chce możesz dobić 78-80 lvl w V2, a potem uderzyć w Grotę lub Red Las i jeśli masz chęci to możesz nawet wbić 90 lvl+. WP też nawet nawet, expi się jeszcze szybciej niż Bodym, ku dużo tańsze, tylko że w pvp trochę pod górkę, ale po przekroczeniu 70 lvl nie jest źle, i też możesz 90 lvl+ zrobić jak jesteś niezłym napaleńcem :D . Wiem że dużo osób będzie za Mentalem, ta postać ma swoje zalety, a zobaczcie, że Mental 75 lvl+ to rzadkość, a powyżej 90 lvl prawie same Bodziaki i WP, Mental jest dobry raczej na krótszą metę.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Sura WP - Połączenie wojnownika Mentala i Bodego ... Bardo dobra postać do expa jak i do PvP.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...