Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft czy metin2

EfektywnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wiem że są to 2 różne gry ale tak w metka gram okolo 2 lata juz nie pl i w minecrafta pare miechow i ciagle mam dylemat w co grac w mc czy w metka niechce grac w to i w to doradzcie mi.

beznazwy42.jpg

Zbieram add.png

Opublikowano

Najczęściej jak ktoś zakłada taki temat, to potem i tak nie obchodzi go opinia innych tylko sam zdecyduje. Ale żeby nie było off-topu, to jakbym miał wybierać pomiędzy Metinem i MC - wybrałbym MC.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Jedyne co nie wciaga tak bardzo to Minecraft na multi. Przyjemnosc z gry, a jak bedziesz chcial skonczyc grac to poprostu skonczysz. W metinie jak zaczniesz to juz nie skonczysz - bedziesz gral i gral i gral az wkoncu skonczysz o 6:00 a do szkoly na 8:00 i co?

Opublikowano

hmm to moze poucz sie?

nie no moze mc

hmm.. a może wypierdalaj do szkoły uczyć się czytać ZE ZROZUMIENIEM ?

Powiem tak, Wypier.. z Metinem :) najgorsza gra jaka może być. Nudzi ci się ? to wyjdź na dwór.. a nie grasz w denne gry.

to samo co wyżej

@Top

W Minecrafta nakurwiaj

Opublikowano

JA ci powiem tak Pograj w Portal 2 :>

Ale jak nie Portal to MC jak ci się np mc znudzi pograj w co innego 3 mies później znowu mc ja tak odpoczywam 3 mies a potem gram przez 2 miechy :D

Opublikowano

Wybierz :

Minecraft xD

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Siema wiem że są to 2 różne gry ale tak w metka gram okolo 2 lata juz nie pl i w minecrafta pare miechow i ciagle mam dylemat w co grac w mc czy w metka niechce grac w to i w to doradzcie mi.

Grałem w te dwie gry i szczerze szybko się nimi znudzisz...

Polecam gre CombatArms ewentualnie WarRock :P

76561198090890807.png

Opublikowano

Takie pytania są równie żałosne, co poziom osób ich zadających. Graj w co chcesz, to Twoja sprawa, mnie to osobiście gówno obchodzi. Jeśli masz ochotę grać w metina, to graj w metina, jeśli wolisz minecrafta, to graj w minecrafta. A opcji pouczenia nawet nie rozważaj, w końcu po co to komu, nie ?

Opublikowano

Podobnie jak ty grałem w metka na serwie syriusz wbiłem 54 lvl smocza +9 full kd +3 fms +9 sr 28 itp w końcu były nudy zaczełem szukać nowej gry znalazłem właśnie minecrafta obecnie moje konto w metinie jest wartę około 50 max 100 zł to tyle ile na giftcode minecraft :) ja bez wahania powiem ci minecraft czemu są 2 powody po pierwsze minecraft kształci twoją wyobraźnię po 2 odizolujesz się od złego towarzystwa w metinie pewnie zapytasz jakiego?Otóż w minecrafcie wszyscy sobie coś pożyczają a w metinie nie... w taki sposób powstają nowe przyjaźnie w grach.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Metin2 to jest gra dla noobow którzy nie mają życia ;) Minecraft to gra dla kreatywnych ! Polecam : MineCraft

Odpowiedz na poziomie zero czy idealnie do ciebie pasuje. Lepiej wbijac sie w ranking , miec konkurencje , zdobywac lvl czy zbudowac dom , zabijac kwadratowe wilki , swinie ( hahaha kwadrat game ) a na sam koniec zapierdalac w jebanym kwadratowym swiecie i czuc podniecenie ze zbudowales dom ? Metin gra dla ludzi ktorzy nie maja zycia ? To chyba stwierdzasz to na swoim przykladzie bo nie masz zycia grales w metina a teraz przerzuciles sie na MC i uwazasz ze masz zycie. Kup zyletke w najblizszym sklepie i najlepiej sie zabij bo nie wiem po chuja tacy ludzie jak ty w ogole zyja.

Opublikowano

Odpowiedz na poziomie zero czy idealnie do ciebie pasuje. Lepiej wbijac sie w ranking , miec konkurencje , zdobywac lvl czy zbudowac dom , zabijac kwadratowe wilki , swinie ( hahaha kwadrat game ) a na sam koniec zapierdalac w jebanym kwadratowym swiecie i czuc podniecenie ze zbudowales dom ? Metin gra dla ludzi ktorzy nie maja zycia ? To chyba stwierdzasz to na swoim przykladzie bo nie masz zycia grales w metina a teraz przerzuciles sie na MC i uwazasz ze masz zycie. Kup zyletke w najblizszym sklepie i najlepiej sie zabij bo nie wiem po chuja tacy ludzie jak ty w ogole zyja.

Odpowiedź na poziomie, miałem okazję przed chwilą przeczytać. Nie było większych idiotów z przekonaniem do swoich racji nawet pod krzyżem, którego z tego co widzę po sygnaturze jesteś przeciwnikiem. Z tak społecznym podejściem możesz śmiało łapać za żyletkę, a na pewno wyjść z tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...