Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa [ESCAPE]ForgottenHuman

naxch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ROZPOCZĘLIŚMY PRACĘ NAD PROJEKTEM: ForgottenHuman cz.2

można nas również oglądać w "Live" jak idą prace nad projektem > Link na pw.

[ESCAPE]ForgottenHuman

Team Other's

Witam, razem z teamem stworzyliśmy mapę ForgottenHuman. Nie należy do zwykłych map typu [ESCAPE] , jest to coś nowego , czego raczej jeszcze nie było

;). U nas nie będzie satysfakcją zbieranie jakichkolwiek punktów tylko samo przejście mapy. Nim w dalszym będziesz rozdziale , tym jesteś lepszym zawodnikiem. Oczywiście nie będzie to zbyt proste. Mapa została stworzona dla osób uzdolnionych fizycznie jak i umysłowo. Trzeba będzie sporo myśleć i się zastanawiać. Szczerze mówiąc to nie jest łatwy [ESCAPE] , więc jeśli ktoś nie umie skakać , czytać ze zrozumieniem , myśleć intensywnie i nie chce mu się wcale czytać tabliczek , nie przejdzie tej mapy. [ESCAPE] można grać śmiało na Multiplayer jak i na Singleplayer. Zapraszamy do ściągania!

PS: Szacowany czas przejścia tego [ESCAPE]: od 3h do 10h. Przejście tego [ESCAPE] Przez nasz team: 1h 30 min.

Mapa w 100% Do przejścia! Sprawdzana przez naszą ekipę 4 osobową i 7 innych osób!

DOWNLOAD

SKAN

http://img269.imageshack.us/img269/258/skangl.jpg

MAPA WAŻY 80MB Zrobiłem skan ze swojego komputera!

Mapa waży troszkę więcej , niż zwykły [ESCAPE] , z tego powodu , iż są porobione Checkpointy , więc jak zaliczysz rozdział i w nim zginiesz , możesz śmiało wczytać save np: Rozdział 4 , proszę nie omijać rozdziałów i nie oszukiwać... W Końcu nie na tym polega gra.

Screenshot'y + króciutkie opisanie rozdziału

Na SS'ach nie pokazujemy żadnego odcinka mapy! Tylko jej zarys!

1. Start: Tutaj zaczyna się nasza przygoda. W oddali na balkonie nasz mózg wytłumaczy nam skąd jesteśmy , dlaczego jesteśmy uwięzieni i co będziemy robić.

startc.jpg

2. Rozdział 1: W naszym 1 Rozdziale trzeba będzie być bardzo dobrze uzdolnionym fizycznie i rozumieć metafory , które będzie nam udzielać nasz mózg.

rozdzial1.jpg

3. Rozdział 2: W tym etapie naszej gry trzeba będzie znaleść 8 rzeczy. Tutaj tylko liczy się nasz spryt i zręczność.

rozdzial2.jpg

4. Rozdział 3: W skrócie: Współczujemy osobą , które mają słabsze komputery ^^. Tutaj liczy się tylko refleks. Jest to krótszy rozdział od pozostałych.

rozdzial3.jpg

5. Rozdział 4: Tutaj Stracimy pomoc od naszego przyjaciela , będziemy zdani tylko na siebie. Ten etap to chyba najcięższy w całej grze. Wasz umysł będzie po prostu wariować w tym etapie. Nie wierzycie? :)

rozdzial4.jpg

6. Rozdział 4,5: O tak krótki rozdziałek , ale w miarę ciężki. Sprawność fizyczna będzie tutaj górą.

rozdzial45.jpg

7. Rozdział 5: Szczerze , nie wiemy po co ten rozdział tutaj. Liczy się tylko fart. Jeśli ktoś jest szczęściarzem przejdzie szybko ten etap.

rozdzial5.jpg

8. Rozdział 6: Umysł będzie tutaj naszym priorytetem. Mapa Quizowa

rozdzial6.jpg

9. Rozdział 7: Jest to jeden z najbardziej zabawowych rozdziałów w naszym [ESCAPE] Liczy się tylko zręczność

rozdzial7.jpg

10. Rozdział 8: Ostatni Rozdział , lecz w miarę ciężki.

rozdzial8.jpg

Nim zaczniesz przechodzić nasz [ESCAPE] Zrób na początku ss'a z widoczną godziną , a gdy ukończysz naszą mapę zrób ponownie ss'a z widoczną godziną i pochwal się w jakim czasie go ukończyłeś!

Jeżeli wykryjesz w naszej mapie błąd/bug napisz nam to na email lub PW! [email protected] Jeżeli masz jakieś pytania Czekamy! Mapa jest robiona tylko i wyłącznie dla graczy!

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już zasysam ;)

Narazie widać ze się napracowałeś z prezką wiec masz już plusik ;D

@edit Sorki niezauwarzyłem ze chcesz minusiki ;( Mój błąd

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Escape zapowiada się bardzo ciekawie już jak wbiłem na temat to zważyłem że jest to coś porządnego jest skan są screenschot'y ładna estetyka itp escape zaraz przejdę i dam edit.Za to łap +

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

2x up zbieram minusy -.-

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Już pobieram, wygląda na bardzo ciekawą, jak i fajną mapę... :P Jak przejdę tą mapę, a mpc będzie jeszcze istnieć to wstawię czy mapka fajna. :D

149208901.png

Opublikowano

dodany link na speedyshare.com

1std.png

Opublikowano

tak możesz

1std.png

Opublikowano

@@odświeżam

1std.png

Opublikowano

po prostu wejdź w każde pomieszczenie i znajdziesz w nich po 1 skrzynce . Pomieszczeń jest 8.

1std.png

Opublikowano

Mapa na prawdę świetna. Przeszedłem ją w około 4h ;d , ale zapomniałem zrobić ss'a. Świetne wrażenia. Oczywiście polecam! Takiej mapy na prawdę jeszcze nie było! Najlepsza na jakiej grałem.

91741688.jpg

Daj "+" Czy to tak wiele??

"Jest jedna rzecz dla której warto żyć MINECRAFT!!! I nie zmienia się nic!!!."

Opublikowano

Mapa Bardzo Ciekawa I Troszkę Ciężka .Trochę Się Męczyłem Żeby Ją Przejść ,Ale Wreszcie Się Udało ;] .Polecam Każdemu Graczowi W Minecrafta . Leci Minus ;D

Opublikowano

@@odświeżam

1std.png

Opublikowano

@@ref

1std.png

Opublikowano

@@ref

1std.png

Opublikowano

Super mapka - dla cb .Fajnie jak byście zrobili następną ; p

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Super mapka - dla cb .Fajnie jak byście zrobili następną ; p

zamierzamy, lecz na razie czekamy na 1.8

Pomysły mamy, więc spokojnie ^^ Tylko wystarczy je zrealizować

1std.png

Opublikowano

Super, trudne, trzeba myslec, i warto bylo zasysnac.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Cały czas są stwarzane escape typu: skacz co klocek w górę... Trzeba w końcu przejść na wyższy poziom i pokazać coś nowego. Sami wiemy, że ta mapa nie jest łatwa... Niektóre etapy i dla nas sprawiają problemy. W tej mapie chodziło nam o stworzenie mapy, w której trzeba będzie myśleć i uruchomić szare komórki. Sądzę, że nam się udało. ;)

1std.png

Opublikowano

Widze,że kawał solidnej roboty i już ściągam . Niestety jest późno a jutr odo szkoły więc dam odpowiedz około 21

Wszystko fajnie ok ,ale po co tak kolorowo napisałeś ten temat? Z 1/2 kolorów by wystarczyło a tak to razi trochę w oczy ;)

Opublikowano

Widze,że kawał solidnej roboty i już ściągam . Niestety jest późno a jutr odo szkoły więc dam odpowiedz około 21

Wszystko fajnie ok ,ale po co tak kolorowo napisałeś ten temat? Z 1/2 kolorów by wystarczyło a tak to razi trochę w oczy ;)

może za duży kontrast masz w monitorze? :D Mnie tam nie razi xD a i @@odświeżam od razu.

1std.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...