Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival Zapraszam! [Dedyk]

Trust0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umieszczenie linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera spowoduje w kolejności :

1. Warn 5% - W przypadku dalszych oporów :

2. Warn 10% - W przypadku dalszych oporów :

3. Blokada konta na 7 dni + usunięcie publikacji serwera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reklamę zrobiłem w 20 min może mniej.

A jeżeli chodzi o ten serwer to jest survival ale taki ułatwiony bo zauważyłem ze większość woli szybko wybudować swój domek i się potem z innymi graczami zabijać.

Sklep owszem jest ale bardzo drogi żeby gracz mógł sam sobie wydobywać surowce, a nie wszystko kopic, stoi tylko dla tego, jak czegoś brakuje a mu bardzo potrzebne żeby sobie kopił.

Prace hmmm zarabiasz 0,20 zl wiec zanim jaka pokaźna sumkę uzbierasz to z tydzień grania.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A czy wież ze w większości w Minecraft'a graja dzieci 9-13 lat ??

Wolą takiego Survival'a ze mogą mieć działkę gdzie chcą i mogą się bić z innymi.

I nie lubią jak ktoś im coś rozwala, potem mi plączą ze rozwalili im coś i chcą powrotem item-ki.

I nie komentuj jak nie grałeś nawet, zapytałeś tylko czy są cuboidy i już oceniłeś.

Opublikowano

Oj dzieciaczku każdemu zdążają się pomyłki i błędy zwłaszcza jeżeli robi się parę rzeczy naraz.

Ale widzę ze wolałeś skomentować mój błąd w wyrazie niż serwer czyli przyznałeś mi racje.

PS. dla Twojej wiadomości mam więcej lat niż Ty, na serwie mówiłeś ze masz 15.

Opublikowano

Być może jestem dla ciebie dzieciakiem, lecz dla ciebie proponował bym otworzyć słownik angielsko-polski i sprawdzić co znaczy słowo

"survival". Powodzenia!

Ps. A po drugie to dzieci neo trzeba tępić! a nie się o nich troszczyć.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy do wspólnej gry! Mila atmosfera - można szybko się zaaklimatyzować i świetnie się bawić wraz z innymi graczami!

Opublikowano

daj te nowe IP.....

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...