Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silki

zeniu99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,każdy pewnie kuouje silki przez neta-pripp itp.za 50silk jest 20zł a za 100-40zł i teraz chcemy kupić prem za 200(gold)silków wyjdzie nam=80zł prezz neta!

Jest inny sposób idzcie do sklepu "vobis" tam jest 150silków za 50zł,a 50silków niewiem bo niekupywałem też pewnie 20zł czyli za prem(golda)-200silków zapłacimy około 70zł.Jeśli ktoś ma blisko to zaoszczędzi 10zł :) to sie nazywa "wirtualne pieniądze".

Opublikowano
Lol to mam isc do nich i powiedziec prosze silki :D?

Prędzej to powiedziec ze e-piny do gry silkroad online ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

i fajnie 150 silkow za 50 zl to spox :P bo 40zl za 100 to w sumie awesome :D! , Thx za Info.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

To gdzie sklep to wiem, ale czy w nim sprzedają...

@UP

hm thx... teraz wiem, że tego sklepu nie ma w moim mieście JUŻ :D

@DOWN

Ale tego sklepu i tak już u mnie nie ma ... :/

1683786366.png
Opublikowano
To gdzie sklep to wiem, ale czy w nim sprzedają...

@UP

hm thx... teraz wiem, że tego sklepu nie ma w moim mieście JUŻ :D

Tego to nie wiem , poczekaj na zeniu99 :P to jest szpecowa ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

To poprosze o 5* :D

@Idziecie do sklepu i mówicie "poprosze wirtualne pięniądze'i gościu bd wiedział oco chodzi.I to niewkażdym sklepie "vobis" jest,umnie w miescie są 3 vobisy a tylko w jednym to jest.

Opublikowano

Jka dla mnie to bardziej opłaca się przez "Pay safecard" 50 silków za 3,5 Euro co przy obenym kursie daje na 15,29 zł za 50 silków xP wystarczy tylko wejść na strone www . paysafecard . com/pl/b2c/product/sales/ wybrać miasto i zobaczyć gdzie można kupić taką kartę

Opublikowano

W zyciu do glowy by mi nie przyszlo zeby pojsc do sklepu i kupic sobie silki tak jak bulki :lol:

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Opublikowano
Jka dla mnie to bardziej opłaca się przez "Pay safecard" 50 silków za 3,5 Euro co przy obenym kursie daje na 15,29 zł za 50 silków xP wystarczy tylko wejść na strone www . paysafecard . com/pl/b2c/product/sales/ wybrać miasto i zobaczyć gdzie można kupić taką kartę

ok np. mam to karte i gdzie mam wejsc zeby na zaplacic ? na oficialna stronke silka i Silk Charge ? i wtedy mam podac tam jakis pin i kod czy jak , wez to dokladniej opisz.

// Edit : jak patrze na ta stronke to nie ma silkroad online ... :(

Ach Ten Andy!
Opublikowano

To teraz masz okazje :P

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano

Ok, resztę informacji proszę wyjaśnić na gg. Closed.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...