Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem wazne

matgaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam proble uruchamiam gre wszystko dziła właczam serwer przez jakies2 min gry potem wyskakuje bład game hack guard lecz nie posiadm zadnych hackow antywirus mam wyłaczony gram w ta gre poraz pierwszy licze na wasza pomoc.pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

GameGuard podobno wykrywa również hacki do innych gier, więc je usuń, a jeśli i to nie pomoże to tylko ponowny reinstall.

Opublikowano

Taa , ja włączyłem cheat engine do innej gry nie wolf team , i mnie wywaliło . .

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Spróbuj jeszcze w takim razie zrobić następujące rzeczy:

-wyłącz antywira lub/ i firewall

-jeśli w/w sposób zawiedzie ściągnij od nowa grę, najlepiej z innego mirrora

A tak btw., zrób screena jak Ci to wyskoczy, bo chciałbym zobaczyć w którym momencie.

Kiedyś na mapie junk field (tł. złomowisko), był bug, że jeżeli przeszedłeś obok skrzynek białych, to czasem wyskakiwał błąd hacking program detected. Obecnie nie wiem czy dalej on istnieje, czy też został naprawiony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...