Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

modem123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie ma takiej szansy. To aż 814 mb. Żadna baza tego nie dźwignie. Musisz przeinstalować grę.

Dzięki.

Mam jeszcze 1 problem.

Gdy robi sie update to wyskakuje błąd ( Cannot extract a zip file [PF_0_25.zip] !

Co mam zrobić ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Reinstalowałem już 2 razy i nic.

PS. instalka jest ze strony K2 pobierana wczoraj.

Opublikowano

wejdz do głównego folderu warrock czyli np moj komputer dysk C:// program files/ gamefirst/warrock/ i usuć ten plik PF_0_25.zip i powinno jeszcze raz go pobrać jak włączysz WR

1365881062-U68160.png

Opublikowano
wejdz do głównego folderu warrock czyli np moj komputer dysk C:// program files/ gamefirst/warrock/ i usuć ten plik PF_0_25.zip i powinno jeszcze raz go pobrać jak włączysz WR

Już tak robilem i nic.

Opublikowano
bo to jest zapakowane w winrarze to może wypakuj ten plik

Wypier******* WinRara na pulpit rozpakowałem do C:\Program Files\GamersFirst\WarRock

I dalej nic.

Killach mam problem z grą. Jak ci coś niepasi to idz do działu tibia tam znajdziesz kolegów takich jak ty (czyli noobów).

Opublikowano

Sproboj tak :

wejdz w moj komputer i w ten dysk co masz warrocka znajdz warrocka otworz go wejdz w taka ikonke o naziwe ,, Version " otworz przez notatnik w launcher wpisz 10 i w client 26 wylacz antty vira i zrob od nowa uptade.

mam nadzieje ze pomoglem ;p

@down a to na viscie jest inaczej? o.O to nie wiem

Opublikowano

CYTAT(Druid xD @ Jul 7 2009, 10:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Sproboj tak :

wejdz w moj komputer i w ten dysk co masz warrocka znajdz warrocka otworz go wejdz w taka ikonke o naziwe ,, Version " otworz przez notatnik w launcher wpisz 10 i w client 26 wylacz antty vira i zrob od nowa uptade.

mam nadzieje ze pomoglem ;p

1.Otworzyłem notatnikiem ten plik version.cfg

2.Zmieniłem numerki.

3.Klikam w notatniku na PLIK > ZAPISZ

4.Wyskakóje mi okienko NIE MOŻNA UTWORZYĆ PLIKU (lokalizacja tego pliku) i Uwewnij się, czy ścieżka i nazwa plików są poprawne.

PS. MAM VISTE

Opublikowano

Bo nie wyłączasz dobrze Anty wira ;] Też tak miałem na brata kompie. Musisz wejść w okno antywira, kliknąć Ustawienia i nacisnąć Tymczasowo wyłącz zaporę osobistą i Tymczasowo wyłącz ochronę antywirusową i antyspyware.

Opublikowano

Ja też mialem ten problem i jak usunełem albo wypakowałem z winrar to podziałało ale to na VIscie to niewiem tak jak qulpaq muwił to zrób może zadziała

1365881062-U68160.png

Opublikowano

jak masz noda w wersji 4...... to klikasz 2 x na ikonce noda (tej na pasku) odpali ci się okienko - klikasz ustawienia - antywirus i antyspyware i tam dopiero wyłączasz wszystkie funkcje ochrony (masz 4 zielone znaczki) dopiero wtedy pobierzesz normalnie aktualizacje - mam noda i jak tak nie zrobię to mi się wywala podczas update!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
Close Topic

o tym czy post ma być zamknięty czy nie decyduje moderator tego forum - pisanie nie na temat jest łamaniem regulaminu który warto by było poczytać - takie odpowiedzi jak twoja to nic innego jak próba nabicia sobie postów!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
Bo nie wyłączasz dobrze Anty wira ;] Też tak miałem na brata kompie. Musisz wejść w okno antywira, kliknąć Ustawienia i nacisnąć Tymczasowo wyłącz zaporę osobistą i Tymczasowo wyłącz ochronę antywirusową i antyspyware.

Nic nie dało wyłączenie antywirusa tak jak pisałeś.

Może da coś kolejna reinstalacja :)

Opublikowano

Reinstalowałemi i zainstalowałem ponownie i ten sam błąd. :(

Nie wiem co mam robić dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...