Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Za co dostalem bana na Celestial-world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, otóż kiedy próbowałem wejść na swoje konto ciągle wywalało mi : twoje konto jest zablokowane.

Mój nick to COLORtrend, czy mógłby ktoś powiedzieć chociaż za co mam tego bana ?

Z góry thx i liczę na szybką odpowiedz.

Pozdrawiam ;)

18_17_zszs.png

Opublikowano (edytowane)

A czy chociaż ktoś by mógł podaj w jakiej zakladce i jak zalozyc ten temat ?? ;)

nie chce tracic czasu na rejestrację ale pobierz sobie "Google Chrome" <--- przegladarke i automatycznie bedzie ci tlumaczyc stronke :)

Edytowane przez ZiOmAlOwSkIFM
Opublikowano

nie chce tracic czasu na rejestrację ale pobierz sobie "Google Chrome" <--- przegladarke i automatycznie bedzie ci tlumaczyc stronke :)

Weź się kolego ogarnij. Bez sensu pobierać Google Chrome do jednego tematu na forum huh.gif

Jeżeli nie znasz niemieckiego to jest na to prosty sposób aczkolwiek nie zawsze. Wejdź na Google i kliknij Translator i zmień tłumaczenie z polskiego na niemiecki. Wpisz to co potrzebujesz, zrób konto na forum i dodaj temat. Najprawdopodobniej taki temat będzie w dyskusjach albo w pytaniach do administracji albo czymś podobnym.

ezgif-com-effects.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...