Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Biobot problem

Oskar5054

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z biobotem po uruchomieniu nie włącza się kosmiczna mapa. Cały czas jest obrazek "Vegance"

2f9934b737.jpg

a po chwili wyskakuje:

81da9ea21b.jpg

Proszę o pomoc

Opublikowano

OMG! Dostałem ostrzeżenie! Jak to możliwe po 7 dniach bocenia! Czy biobot 2.22 jest aż tak wykrywalny? Kiedyś na udobocie bociłem 3 miesiące i dopiero ostrzeżenie :O

Opublikowano

też tak miałem i to ci powiem że loguj się przesz sid albo zaloguj się normalnie bo różnię to bywa z biobotem albo go wypakuj od nowa i się zaloguj coś na pewno pomoże :D Liczę na + :)

Opublikowano

Trudno ja boce kontem już 1 miesiąc a od początku wakacji bociłem 1 miesiąc i żadnego ostrzeżenia a i ban odrazu załapałem :( dostałeś ostrzeżenia a nie bana to się ciesz zaczełeś bocić na biobocie to nie myśl ze ci Kbot pomoże boć nadal na biobocie mniejsze ryzyko na banika :)

Opublikowano

Chyba najlepiej na razie na niczym nie bocić. Kiedyś te czasy miną kiedy wyeliminują już wszystko i gracze się przestaną skarżyć "Gracz XXXXX lata na bocie macie go zbanować!"

Opublikowano

mozesz bocic spokojnie na Kbocie ja juz boce od jakiegos miesiaca moze dwoch miechow 24/7 i ani ostrzezenia ani bana ;]

Polecam Kbota ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Jezu ale wy nie rozumiecie ze każdy bot jest wykrywalny nie 1 kolega co na Kbocie pobocił 2 dni i bana dostał tak jest tez z biobotem ktoś poboći np 1miesiąc i ban tak Kbocie tez można ale jest mniej % na bana i tu niema że polecacie Kbota tak i ja mogę polecić BioBota to jest normalny przypadek kto dostanie bana lub zostanie przyłapany jak się wie bocić to się niedostanie proste pomyślcie zanim coś napiszecie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...