Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vindictus moża już ?

duchu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

Grałem kiedyś w vindictus i BAARDZO mi się podobał niestety do gry trzeba było używać programu do zmiany ip ponieważ nexon zablokował euro serwery

Ostatnio chciałem pograć jeszcze raz i tutaj moje pytanie. Czy można już grać z Polskiego IP czy dalej jest zablokowane ??

Za odpowiedź z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Zablokowane, w okolicach października-grudnia ma wyjść wersja europejska. A teraz jedyne co może połączyć cię z serwerem jest ten temat

Ja tam nie widze sensu zeby grac na EU z jednego glownego powodu; jak wyjdzie bedzie tylko jeden Episode, a w tym jednym Episodzie bedzie 13 maksymalny poziom (ktorym mozna wbic w jeden dzien).

Na EU bedzie warto grac za jakis rok, ale i tak lepiej na US bo wtedy US bedzie z 15 Episodow.

Zablokowane z powodu nas.. Wiadomo ze polakom nie odblokuja bo to sami cheaterzy, tak jestesmy wszedzie prawie postrzegani.

Nie jest zablokowane z powodu cheaterow bo cheatery sa wszedzie, tylko z powodu jaka maja licencje na gre... Jak by nie bylo tego bloku IP to by zlamali kontrakt jaki podpisali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...