Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

( TUT ) BloodySro Loader. : )

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mozliwe ze wiele osob juz znalazlo metode na otwarcie kilku kont jednoczesnie lecz dla tych ktorzy dalej sie z tym probuja uporac proponuje ten temat :unsure:

1. Sciagamy Loader z tej stronki ... http://www.megaupload.com/?d=2BT1WGKX ( http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9966ff599872b59731860ab504253e43c55ff36c0644a776b0599a4b24cb7d95-1297476647 SKAN )

2. Wypakowywujemy Plik z loaderem do Dowolnego folderu.

3. Pierwsze konto otwieramy launcherem przez adminstratora a kolejne poprzez klikniecie na plik edxSilkroadLoader_Lite prawym przyciskiem myszy ( Lewy shift i klikamy prawym przyciskiem myszy na plik edxSilkroadLoader_Lite i otwieram ( Run as different User - Otworz jako inny uzytkownik ).

4. Jak juz to zrobimy wyskoczy nam fatal error ,, An unsupported localer was detected " klikamy okej i wyskoczy nam okienko.

5. Klikamy na Add ( dodaj ) i szukamy folderu w ktorym jest nasz Bsro klikajac na plik Sro_client klikamy ok.

6. Wszystko automatycznie sie ustawi poczym klikamy Launch!

7. Nie odznaczamy niczego ani tez nie zaznaczamy niczego. Swear Filter,Mc,Nude patch,Patch input,Zoom hack. Te powinny byc zaznaczone i tak to zostawmy.

8. Klikamy Start i cieszymy sie gra.

Ps: Jezeli wyskoczy ci xtrap block tzn ze nie zrobiles tego zgodnie z powyzsza instrukcja <_<

Mam nadzieje,ze pomoglem. :rolleyes:

Opublikowano

Spajder. Juz cie nawet nie skomentuje bo nie rozumiem poco wogole wchodzisz w temat o MC aby go skrytykowac w taki sposob <_< Lepiej nic niemow

Pozdro ,, nobie " Boze... :huh: <_<

Opublikowano

Ja sie nie pytam poco. To jest takie forum gdzie twoje pytanie jest poprostu zbedne o_o Idz sobie na forum silka dyskusji i dyskutuj a nie w temacie o MC mi mowisz poco to MC <_< Jakos jest 150 wizyt i nikt nie marudzi a chyba nie wchodza tu sobie ludzie poczytac co? xD

Opublikowano

Bo po huj MC na takim serverze... raty x35, exp bardzo szybki wiec po co?

Czy ty w ogóle wiesz co to jest Mc?> MultiClient czyli możliwośc odpalenia kilku clientów gry na jednym Komputerze. MultiClient to nie jest Bot ( bo akurat wnoiskuje ze ty tak myslisz po charakterze twojej wypowiedzi)

Wiec co raty serva maja do tego ze odpali sobie 2 Clienty? najpierw pomysl zanim co kolwiek napiszesz.

Opublikowano

A ja wam jeszcze powiem że " FreeBot V3.0.1 " działa pod Bloody bo jest stworzony pod Vsro ale Bloody bazuje na ich plikach.

Więc kto szuka ten znajdzie. Miłego bocenia.

Opublikowano

dzieki właśnie tego szukałem juz szykuje swojego wizza do farmy:D ps ma 90 lvl:D

ten bot chyba po chinsku jak go "opanowac" ? moze jakis maly tut :) ?

Opublikowano

Jak nie macie diff usera to trzeba go zrobic ;)

mi jakims cudem działa ale nie tak jak trzeba mam mc racja i te inne bajery ale no-dc ni huja ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...