Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Bloody no-dc

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje wam w ręce oto te cudeńko.

Sro_client który jest przerobiony jako no-dc. do tego potrzebujemy edx loadera aby uruchomić jeden z dwóch serwerów bloody-silkroad.

Sro_Client z wbudowanym no-dc wklejamy do folderu z grą i podmieniamy pliki.

Następnie klikamy PPM na ikonie Sro_Client i ustawiamy aby plik został uruchomiony jako Administrator.

To samo robimy z edx loaderem.

Ważnym plikiem jest również Baypass do Xtrapa.

plik który jest podany niżej należy wypakować do folderu z grą.

Pliki do pobrania.

Xtrap Baypass

EdxLoader

Sro_Client No-Dc

Dodatkowo programy.

PHMediaPatcher.

MediaPatcher.

PHMediaPatcher umieszczamy w folderze z grą i wpisujemy adres ip serwera na którym zamierzamy grać.

Port zostawiamy jaki jest i dajemy Patch.

Natomiast w MediaPatcher plik również umieszczamy w folderze z gra. Otwieramy , wybieramy ścieżkę MediaPK2. I dajemy Patch.

PHMediaPatcher.

MediaPatcher.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Plik: sro_client.exe

Serwer z którego próbujesz pobrać plik jest chwilowo niedostępny.

Spróbuj później lub pobierz ten plik z serwera Premium!

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

ta... i dlaczego kazdy sro clijent z vsro uznawany jest jako virus(trojan jakis) o.O

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Dobra linaxis pobieram twojego sro bo ja przeskanowalem swojego sro i

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3862ae2fce29c77a3580a3f2ceeba64ad41365ca62dd3af57c4001662693c413-1315387111 <---- hahahaha

i mam prośbe wez to wrzuc na inny hosting bo to wymusza kase -.-

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Ogólnie to wystarczy ci pod diamond EdxLoader i to wszystko.

Nie zapomnij ustawić w opcjach właściwości Edx... aby był otwierany jako administrator.

Opublikowano

Mam problem zrobiłem wszystko tak jak pisało mianowicie chodzi mi tylko o loadera i gdy wbijam 2 kontem blokuje mi xtrap co się dzieje? Robiłem z tym u kolegi i normalnie działało ;/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie działa mi robię tak jest w opisie i wyskakuje mi już drugie okienko silka i nagle pojawia się okienko X-Trapa i dupa proszę o pomoc bo od dawna poszukuje multi clienta do bloody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...