Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Warrock , gra i strona

seb687

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , grałem troche w Wr'a aż mnie logło , teraz nie mogę się połączyć z serverem ani w grze , a gdy chce wejść na stronkę www. To pisze:

HTTP Error 504: Gateway Timeout

The server, while acting as a gateway or proxy, did not receive a timely response from the upstream server it accessed in attempting to complete the request.

Wiecie co to może być... ? o.O

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

Widzę że są serwery zapełnione ale ja jak się zaloguje to nie mogę wejść na serwa bo coś wywala mnie i coś wyskakuje. Może jest ban na polskie IP ;p i polacy nie będą grać xD

Opublikowano

Ludzie to już chyba 10 temat " Dlaczego warrock nie działa i strona " Looknij na facebooka warroku wszystko ładnie, czytelnie opisane !

Opublikowano

@Up. Tematów tego typu nie widzę ;] . Ogarnij główkę , czy jest gdzieś powiedziane że mam facebook'a ? Nie ? To zamknij "się" i się schowaj...

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

To przez to, że dodawali update, ale już działa normalnie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Były prace nad kolejnym updatem. Musieli na chwile wyłączyć, ale u mnie jest już wszystko dobrze.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Nie miałem nigdy żadnych modów ani nie ma hacków i zrobiłem check file. A więc dlaczego wywala mnie po wyborze serwera...

Opublikowano

A może m i ktoś wreszcie pomóc napisałem 2 tematy i nic proszę was tylko o 2 pliki items i warrock.exe dam +/- jak kto woli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dizs bylo duzo takich tematow.

W dzisiejszym dniu jest duzo pracy nad warrockiem i od tego pojawia sie problemy :)

Mysle ze jutro nie bedzie zadnych problemow bo wszystko zrobia dzis.

Opublikowano

Napisze jeszcze raz 2 x UP jeśli nie mamy jakiegoś pliku to klikamy chack files i wtedy mamy najnowsze !!! ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...