Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tam rozpoczęcie ?

xEENSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w zawodówce na stolarza nawet spoko ale żadjen dziewczyny w klasie mamy połączona klase z mechanikami jest git :)

c63705931138247248.jpg
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masakra.

15 minut w Auli później w sali. gadał wychowawca i tyle. przynajmniej fajny wychowawca sie mi trafił xD

Ale nauczyciele już nie ;x

Będzie ciężko.

Nikogo w klasie nie znam i dupa :(

9a01b4d8baee7877bf53e89f470a54e8.gif?1311669849

Opublikowano

hmm znajomi są :D kilku nauczycieli wyjebali i dali nowych :]

a tak to zjebanie bo stałem godzinie na dworze kurwa nawet usiąść nie mogłem -.-

mój "kolega" niesie sztandar kurwa podnieta średnia gorsza od mojej niski kurwa na półtora metra i unieść nie może chudzina ;< dlaczego mnie kurwa nie wzięli ... z drugiej strony hoy mu w dupe bo on nie wierzy w boga a będzie musiał zapierdalać do kościoła na apele itp. :] mi by się nie chciało ;))

ps. ta gadzina dostała się tylko dlatego ,że jego stara jest nauczycielką w gimnazjum ...

Opublikowano

No więc tak, miało być super, no ale wszystko się zjeb... :C 4 dni w tygodniu do 16 ;/ uroki klas 3 technikum ;/. Do tego ten semestr jest krótszy, trwa do Grudnia, więc mało czasu a w ch*j roboty ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...