Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tam rozpoczęcie ?

xEENSx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak co roku, pół godziny stania na sali gimnastycznej, ale w tym roku coś nowego bo stara dyrektorka odchodzi więc oczywiście smutki i żale, 15 minut nauczycielskiego gadania co nas czeka itd. Później do kościoła ale oczywiście mało kto poszedł, ogólnie luz.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Nie potrafiłem zasnąć przez noc, w szkole prawie zasnąłem. Pojebana klasa - 25 dziewczyn, 3 chłopców omfg.

Na dodatek codziennie od 8 do 15-16-17..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie potrafiłem zasnąć przez noc, w szkole prawie zasnąłem. Pojebana klasa - 25 dziewczyn, 3 chłopców omfg.

Ja bym sie cieszyl jakbym mial taka klase no chyba ześ homo to juz nie wnikam.

Opublikowano

Pojebany 25 lasek w klasie a ty narzekasz?? Kurwa nie wierze.

A u mnie luz. Blant przed szkołą i na wszystko na luzie.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Ja tez nie poszedlem na rozpoczecie

MakYs jak masz 18 lat to wiadomo ze nie musisz bo tylko do 18 lat jest obowiązek nauki

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Makys liczac fakt, ze polowa dziewczyn to jest pojebane emo, polowa to aj lof biber, szkola kox. a reszta zielone wlosy ;f

Inaczej to by bylo zajebiscie

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja tez nie poszedlem na rozpoczecie

MakYs jak masz 18 lat to wiadomo ze nie musisz bo tylko do 18 lat jest obowiązek nauki

Tu gdzie mieszkam do 15 jest obowiazek : ) Co do szkoly chodze ale tylko czasami bo 50% czyli 15 dni w kazdym miesiacu musze byc : ) Takze jeszcze troche wolnego mnie czeka ; )

Makys liczac fakt, ze polowa dziewczyn to jest pojebane emo, polowa to aj lof biber, szkola kox. a reszta zielone wlosy ;f

A no chyba ze ;d W sumie emo to nic strasznego ja np. bym chcial zeby moja trawa byla emo to sama by sie ciela i z kosiarka bym nie musial zapierdalac : d

Opublikowano

2x up Nie widzisz ??

GrupaGold Member

Postów1844

Rejestracjapon, 26 kwi 10

Gadu Gadu:Jest żołte

Lokacja:SwedeN <------ Szwecja...

Czas Online: 27d 18h 42m 13s

fs_pc.png

Opublikowano

Zajebiście było

Pogadaliśmy,pośmialiśmy się,toczyliśmy bekę z pierwszaków (tacy niscy jak jasny chuj), beka z nauczycieli cała "ceremonia" była wypełniona śmiechem,żartami

Plan również zajebisty starzy dobrzy nauczyciele po których wiemy czego się spodziewać

Prawdopodobnie byliśmy klasą która najlepiej się tam bawiła aż inne klasy się na nas gapiły z czego my tak ryjemy

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zajebiście było Pogadaliśmy,pośmialiśmy się,toczyliśmy bekę z pierwszaków (tacy niscy jak jasny chuj), beka z nauczycieli cała "ceremonia" była wypełniona śmiechem,żartamiPlan również zajebisty starzy dobrzy nauczyciele po których wiemy czego się spodziewać Prawdopodobnie byliśmy klasą która najlepiej się tam bawiła aż inne klasy się na nas gapiły z czego my tak ryjemy

U mnie nie ma się kurwa z czego cieszyć, przybył wódz łysa pała i będzie nakurwiał o języku angielskim. Brakuje jeszcze mistrza niemieckiego, oż kurwa.. Lepiej trafić nie mogłem.

Pierdole, jutro jadę do lekarza a wy kurwa zapierdalacie sobie do szkółki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...