Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam oryginalna Terrarie. Moja postać jest nie czitowana ale mam zamiar wgrać pewien save. Słyszałem że jeżeli wezmę postacią coś z danego save to dostane bana i nie będe mógł grać na serwerach oficjalnych i prywatnych(czyli tylko single player zostaje i chyba hamachi) a do tego moje konto będzie oznaczone jako cheater. Prawda to? I jeżeli bym dostał bana to na zawsze?

Z góry dzięki za odpowiedz.

Edytowane przez Floper Szczurek
Opublikowano

Witam.

Mam oryginalna Terrarie. Moja postać jest nie czitowana ale mam zamiar wgrać pewien save. Słyszałem że jeżeli wezmę postacią coś z danego save to dostane bana i nie będe mógł grać na serwerach oficjalnych i prywatnych(czyli tylko single player zostaje i chyba hamachi) a do tego moje konto będzie oznaczone jako cheater. Prawda to? I jeżeli bym dostał bana to na zawsze?

Z góry dzięki za odpowiedz.

pierwsze słyszę.

Cheatuje sobie normalnie, gram na piracie i mam dostęp do all priwatów ;x

Opublikowano

Nie kolego. Nie dostaniesz bana, śmiało rób co chcesz. Również mam oryginała (steam) i Sobie scheatowa'łem postać. ; = )

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

up@ Bo wykrywają, ale tylko inv edit. Good mode, czy inne nie. Także smiało 'czituj'.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Czyli lepiej nie wchodzić postaciami z invedit na serwery. Dzięki. Czytałem jeszcze ze nie wykrywają jeżeli z jakiegoś save'a weźmiemy przedmioty wiec można sobie łatwo ulepszyć postać. A teraz czas na czitowanko .Jeszcze raz dzięki za odpowiedz slayer -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...