Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka-Metal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! :P

Zna ktoś jakieś fajne kawałki lub zespoły metalowe?Ale nie chodzi mi o takiego mega harkory :P ale coś w stylu Drowing Poola

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Black Sabbath, i ten za czasów Ozzy'ego i ten za czasów Dio, obydwaj mają fenomenalne głosy, polecam przesłuchać Heaven And Hell, super piosenka. Metallica, przesłuchaj sobie np. Fade To Black, super piosenka. Iron Maiden. Motorhead, jeżeli chcesz coś szybszego. Judas Priest, czyli klasyk. Możesz też posłuchać solowych płyt Ozzy'ego Osbourna(przesłuchaj sobie Mr. Crowley, epicka solówka), albo Ronnie James'a Dio(przesłuchaj Holy Diver). I ogólnie polecam Ci stare zespoły metalowe(sam ekspertem nie jestem, bo mój gatunek to hard rock, ale starego metalu można posłuchać), bo są o niebo lepsze od tego nowego ścierwa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hmm... z chęcią poprzeglądam bo jak narazie przesłuchałem tylko wszystkie piosenki DrowingPoola i nagle stałem się fanem metalu :P to jest to te ostre brzmienie i te wrzaski!!! ma ktoś jeszcze coś fajnego??

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Slipknot

Arch Enemy (melodeath)

Bullet for my Valentine (metalcore)

Destroy the runner - szczególnie Aleph

Killswitch Engage - szczególnie Let the bridges burn

mjut.png
Opublikowano

Tak.

Zamknij pizdę bezdomna kurwo. Jak nie masz nic do powiedzenia to wykurwiaj szlochać pod blokiem.

Ja tam nie lubię metalu, ale chętnie wujek google by Ci pomógł kurwa.

Opublikowano

Zamknij pizdę bezdomna kurwo. Jak nie masz nic do powiedzenia to wykurwiaj szlochać pod blokiem.

A teraz wytrzyj monitor ;D

mjut.png
Opublikowano

żal mi słów na ciebie i jeżeli nie potrafisz normalnie kogoś upomnieć żeby nie spamował to chociaż pomyśl czy sam nie robisz spamu a "Wujek Google" po co mi to jak można zapytać ludzi którzy wiedzą że to jest dobre a takie zadanie pytania czy odpowiedź to właśnie powód istnienia każdego forum :P

A co do innych to bardzo dziękuję za podpowiedzi i na pewno przesłucham wszystkie kawałki a za pomoc oczywiście nagroda dla was :)

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Oczywiście ;)

Iron Maiden

Sabaton

Rammstein

System Of A Down - to jest alternatywa, ale mocna i ostro popierdolona ;D

Arch Enemy - ostre brzmienie, growl - po prostu wyjebiste ;D