Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Pytanie] CJ ciągle biegnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem moda GTA_IV_HUD, wszystko było dobrze. Potem zainstalowałem CJ jako bokser i CJ ciągle biegł, tak jakbym wciskał klawisz W albo UP, ale poza GTA wszystko było dobrze, wyjmowałem przycisk W i UP, nic to nie dało. Po skasowaniu tego moda jest to samo. Wersja gry to 1.00. Ustawiałem sterowanie na domyślne, nic to nie dało. Reinstall gry też nie pomógł.

Niestety mam piracką wersję gry. Dlaczego? Otóż mam też oryginał, ale był kupiony kilka lat temu w Tesco (jak jeszcze na końcu sklepu były gry) i przez ten czas solidnie się porysował, ale jeszcze wszystko działało. Po tym, jak pożyczyłem grę koledze, podczas instalacji wyskakuje błąd CRC w pliku data2.cab (który ma ponad 1GB), więc pobrałem z torrentów, ale jak skopiowałem pliki z oryginalnej płyty oprócz data2.cab, a potem z pobranego ISO skopiowałem data2.cab i zrobiłem z tego obraz płyty, na początku instalacji mam "Katastrofalny błąd".

24g95xl.png

by

Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...