Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][RPG][24/7]Serwer Minecraft 24/7 Otland.eu [ZAPRASZAMY]

Requin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwerze od 2 dni, naprawde polecam, Ambitni administratorzy, rozbudowany serwer oraz sprawne rozporządzanie, nie ma problemów z grą, Jeszcze raz Polecam!!

Opublikowano

na serwerze dodany plugin Frakcja - usunieto wiekszosc bugow . !

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Camaha napisał:

"Gram na serwerze od 2 dni, naprawde polecam, Ambitni administratorzy, rozbudowany serwer oraz sprawne rozporządzanie, nie ma problemów z grą, Jeszcze raz Polecam!!"

Tak, ja się podpisuję. Dziś zacząłem grę, jak i przygodę z Minecraft Multiplayer... Długo szukałem dobrego serwera, bez lagów... I co? Znalazłem! Ten serwer jest naprawdę świetny, administracja opanowana, miła, i zaradna... Kid-modzi też świetni, a zwłaszcza CazyPL (naprawdę spoko gosc, macie problem=walcie do niego). Mapka też niczego sobie... Gracze? Też w porządku (tylko trochę pvp, ale od tego jest...) myślę, że ich troszku jeszcze przybędzie ; P Także polecam!

Pozdrawiam,

kamils007.

Opublikowano

UWAGA ! nie ma WL ! - jesli jest Naprawiam / edytuje serwer.. wszystko dziala ! zapraszam !!

Kontakt - GG 7390986

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Siemanko Gram na serwie 2dni !! 2 dni a już wiem że jest to najlepszy serwer na jakim grałem 2mapy! Mega ogarnięci Admini 0 lagów świetne budowle Pvp na 2 mapie wszystko co można sobie wymarzyć na serwie minecraft Polecam Naprawde ,,Zajebisty Serwer''

Opublikowano

Naprawiona mapa PVP / Surowcowa dzisiaj jak bedzie 30 osob + bedzie bitwa o zamek ! Zapraszamy ludzi jak i kilku osobowe grupy : )

Opublikowano

serwer nie dziala, a szkooooda.daj znac jesli bedzie dzialac !

Dodaj:paul1126,KrisAngelo,morsiqu,morsigiu,Undia

UWAGA ! nie ma WL ! - jesli jest Naprawiam / edytuje serwer.. wszystko dziala ! zapraszam !!

Kontakt - GG 7390986

//Edit

@master4342

Mam to samo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...