Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia C5-03 pare pytań end problemów

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam nokie c5-03 od 2miesięcy wcześniej miałem avile i zmiana z samsunga na nokie to duże wyzwanie ale do rzeczy .

1.Kolega wysłał mi piosenkę przez Bluetooth i ja jej nie zapisałem od razu mam ją w wiadomościach jak ją skopiować na kartę pamięci ?

2.Wgrałem na kartę pamięci set waży 100mb i jak mam go dodać do odtwarzacza bo na razie jedyny sposób odtworzenia to menu-aplikacje-Biuro-Menadżer plików-karta pamięci-inne piosenka

3.Jaki format powinien miec film abym mógł go oglądać w wysokiej jakości ? Avi nie działa .

4.Czy jest jakiś program którym pobiore filmy z youtube na ten telefon ale najpierw na kompa .

Jestem zielony w komórkach ;/

Gość malutki688
Opublikowano

1 po odebraniu wiadomosci (przesluchaniu jej etc)telefon powinen zapytac sie czy zapisac utwor.

2 wgrales do folderu music?moze musisz odswiezyc liste utworow.

3 sam nie wem, chyba bez znaczenia

4 jest platnu co na komorke pobiera bezposrednio (ovi store)

jak chcesz na kompa to sciagnij jakiegos yt dowloadera i konwertuj pozniej i na telefon wrzucaj.

mysle ze pomoglem:) jak cos to pisz pw

Opublikowano

avi i telefon? haha.

3gp odtwarza. chyba że jeszcze mp4.

To jest tyle.

I powiedz ty mi... co za idiota kupuje telefon z symbianem?

Bez komentarza.

9a01b4d8baee7877bf53e89f470a54e8.gif?1311669849

Gość malutki688
Opublikowano

on nic nie napisal o kupnie... moze dostal od kogos-__- telefon odtwarza wiele rodzajow plikow filmowych tylko trzeba odtwarzacze pobrac

Gość malutki688
Opublikowano

on nic nie napisal o kupnie... moze dostal od kogos-__- telefon odtwarza wiele rodzajow plikow filmowych tylko trzeba odtwarzacze pobrac

przepraszam za 2 posty...do wycicecia

Opublikowano

telefon kupiłem z racji navi+dotyk , jestem nauczony do dotyku :D

Mam jeszcze taki problem kumpel nagrał filmik na noki swojej w mp4 u niego jest ok a u mnie sie tnie , podobnie jest z filmami z youtube jak ściągne mp4 to nie ma obrazu a 3gp zacina się ;/

Opublikowano

Przecież jest masa o wiele lepszych telefonów -.-

Ja bym żałował kupna : D

Ja pierdole i co mam iść do plusa oddać już używany telefon i chcieć nowy z uśmieszkiem na ryju bo ludziom na mpc sie nie podoba taki model ?

Opublikowano

3. MP4.

4. Gdy jesteś na YouTube, na jakimś filmie, wpisz w adresie przed youtube wyraz "sing", by adres wyglądał podobnie do tego:

http://www.singyoutube.com/watch?v=abc123

Na stronie klikasz "no thanks", wybierasz VIDEO (lub MP3 256kbps, jak wolisz sam dźwięk), zatwierdzasz GO i po chwili (gdy wybrałeś VIDEO) wybierasz, w jakiej rozdzielczości chcesz pobrać. Twój telefon powinien sobie poradzić z tą opcją:

MP4 ( High Quality - 480x360 )

Opublikowano

Telefon brandowany? Nie wiem jak jest z symbianem bo nigdy nie korzystałem z tego badziewka :> ale spróbuj wgrać czysty soft.

1. 2. 3.Szukaj odpowiedzi na forum o Nokiach.

4. vDownloader

P.S. Ja zostałbym przy samsungu

EMPTY :C

Opublikowano

Telefon brandowany? Nie wiem jak jest z symbianem bo nigdy nie korzystałem z tego badziewka :> ale spróbuj wgrać czysty soft.

1. 2. 3.Szukaj odpowiedzi na forum o Nokiach.

4. vDownloader

P.S. Ja zostałbym przy samsungu

Nie wiem czy brandowany jak to sie sprawdza ?

A samsung po kąpieli w piwie i już nie dało sie go uratować

Gość malutki688
Opublikowano

brandowany= os ze smieciami od opertaora sieci np.

Opublikowano

brandowany= os ze smieciami od opertaora sieci np.

telefon z plusa miał wgrany motyw dzwonki itp z plusa . Dodam iż te filmy zapisuje na karcie pamięci 2GB , wolne 1,5GB wiec nie jest zapełniona . A i czy po zmianie softu stracę gwarancje ?

Gość malutki688
Opublikowano

tak ale gdy powrocisz do orginalnego to znowu ja masz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...