Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Najlepiej wybrac ?

Dresiak

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? Bron wybra?

• Famas
      24
    • L85A1
      8
    • PSG_1
      4
    • Robisz tylko Spam
      5
    • Bierz wszystko :D
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PSG_1, czemu? Bo przy tej broni jest zabawa, a nie jak w famasie idziesz na ogień zabijasz 1-2 ludzi i padasz. A l85a1 też jest spoko tylko że ja wolę snipera :)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jak lubisz grać wszystkimi, bądź jesteś niezdecydowany co do tej kwestii, bież wszystko :O

Chociaż osobiście odradzam tej opcji. Powód?

Szkoda kasy. Weź PSG jest najlepsze. Trafisz praktycznie byle gdzie i koleś deda, jest szybkie, dużo ammo.

Btw. Famas i L85A1 to lekki shit. Już wolałbym Mp7. (nie licząc PSG :P)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Ja lubie psg i famasa. Nie wiem czym wolisz grać czy sniperem czy assaultem... Assalut - Famas Sniper - Psg

@Down Więc bierz Famasa :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

omg, juz mie to powoli denerwuje..

idziesz do sklepu i prosisz kogoś, zeby wybrał za Ciebie który produkt masz kupic? ten tańszy czy ten lepszy?

wgl. to jest jakaś choroba utrudniająca podejmowanie prostych decyzji, ale nie pamiętam jej nazwy..

wpisałeś w ankiecie " Bierz wszystko :D" no to jaki masz problem?

Hejo

Opublikowano

Bierz famasa. Tylko zastanawiam się po co komu porównywać broń dla assaulta ze sniperką to jest po prostu nielogiczne. Jeśli nie lubisz grać sniperem i nie umiesz to wiadomo że lepszy będzie famas. JA wybrałbym famasa bo ta broń jest najlepsza. Psg też niczego sobie, jak dla mnie lepsze niż l8.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Najlepiej jak byś wziął wszystkie te bronie, bo wszystkie są super, ale jak możesz wybrać tylko jedną to wybierz Famasa. Polecam najlepsza broń, może nie w grze, ale na pewno dla assaulta.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jak grasz więcej assaultem to proste,że Famas.

Glupio pytasz,wszystko zależy od gustu. Skoro lubisz bardziej grać Sniperem to wybór jest oczywisty (psg).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...