Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Trainer

Quazu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt, zaraz naprawie.

EDIT:

Trainer w porządku, to hack przestał działać. Może coś wymyśle potem a jak nie to usunę tą opcje.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

I co? Tak bez żadnego skana,screena czy co tam chcesz zarzucasz mi ze pakuje keyloggery do trainera? Musze być bardzo dobry skoro oszukałem 21 antyvirusów.

Opublikowano

Znalazłem sposób aby działał wam trainer :D

A mianowicie należy wrzucić mój plik dekaron.exe do swojego folderu bin i podmienić po tej czynności powinno wszystko śmigać jak należy.

Dekaron.exe: dekaron.exe

Skan: skan

( Coś się niby znalazło ale wydaje się nie groźne tak bywa z exe )

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

To jest exe z przed updata :D Ale nie wszyscy mają 3 cilenty na dysku jak ja i nie mogą wyciągnąć pliku exe :D Dlatego wstawiłem swój stary :D

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Jak wklejam ten Twoj plik Dekaron.exe i odpalam Trainera to przy tym odpala mi sie launcher i game guard.... a Cheat nie dziala ;[[.

Prosze o pomoc : )

qtaseq.png
Opublikowano

Czemu jak przechodze na inną mapę lub się teleportuje to ZAWSZE mnie wywala z gry ... Trainerek spoko tylko jeden taki wkurzający błąd. ;(

EDIT: I jeszcze jak luruje 30+ mobów to też mnie wywala...

Opublikowano

Witam. Przede wszystkim wielkie gratulacje dla autora, świetna robota. Jednak u mnie występuje pewien problem. Otóż gdy expię, po jakimś czasie zlurowane moby poprostu znikają. Dzieje się dokładnie tak: luruję mobki, rozwalam (tak kilka razy), po pewnym czasie luruję następną grupkę, przy czym skille w nią nie uderzają (jest animacja - nie ma obrażeń) a po chwili mobki znikają całkowicie. Co może być przyczyną? Inny hacker, czy ja coś robię źle?

Opublikowano

Słuchaj :) Ja mam tak , Jak luruję i mam grupkę to one same zaczynają uciekać (rozpraszają się )od mnie ...

Może masz ten sam problem :) A co do DMG to już tak jest .... jak masz speed hacka to DMG nieraz nie załapuje bo za szybko :)) he..wystarczy ze sie kawałek przesuniesz :)

Opublikowano

Dzięki, sprawa rozwiązana. Jednak pojawił się następny problem: w ogóle nie mogę uruchomić trainera, tzn trainer się włącza ale podczas ładowania gry pojawia się logo GameGuard i trainer nie działa. Wie ktoś co sie dzieje?

EDIT: oczywiście robię tak jak należy: przez launchera uruchamiam dekaron.exe, nic nie zmieniałem.

EDIT2: działa, sorki za kłopot, wystarczyło powtórnie wgrac bypassa. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A co mi moze doradzisz ?? Nie moge zaznaczyc zadnej opcji w trainerze , ale mysle ze to przez to , ze w procesach mi nie wyswietla dekaron.exe... (ale dekaron mi normalnie chodzi)

Opublikowano

Tak, to z tego powodu. Musisz uruchamiać grę przez bypass który jest podklejony w dziale 2moons/Dekaron.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na początku wielki dzięki za tego trainera :P Full B na 70 lvlu to jest cos :DD A teraz takie pytanko : Jak to będzie z nowym dekaronem? Tzn Jutro (17 wrzesnia) wychodzi global dekaron wypuszczany przez GameHi. I teraz pytanie : bedzie trzeba cos zmieniac? Czy wystarczy tak jak tylko wkleic wszystko normalnie i bedzie hulalo? Oczywisice pytanie nie odnosi sie do alokena - tu jasna sprawa ze trzeba bedzie cos dodac, ale inne klasy? :P

Opublikowano

Dołączam się do pytania - ktoś już sprawdzał czy trainer działa? Korzystałem z niego do tej pory i martwię się bo zostanę na lodzie. :D Jeżeli ktoś próbował już włączyć hacki to proszę o napisanie (sam by spróbował ale pobieranie klienta w toku... 0.2% a przewidywany czas 2 dni-.-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...