Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co do kBota

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapisuje sie w regedit :D

a tak to zapisuje sie jeszc ze w kbocie i mozesz to normalnie usunac wchodzisz w kbocie w zakladke ,,Zapamietane'' i tam klikasz na tego ktorego chceszz usunac i dajesz usun ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Nicki zapisywane są albo w Danych albo Ustawieniach Aplikacji.i (chyba). Kbotcc USER/PIN zapisuje w (rejestr)HKEY_CURRNET_USER -> SOFTWARE -> Kbot

Opublikowano

a nie wiem może się da tak żeby usunąć z kb bota wszystkie id i passy nie wiem jak bo ja chciałbym jechać na demo cały czas i bym se usuwał tylko xD

Tak się nie da, bo Twoje ID jest zapisane na ich serwerze, a usuwanie danych z rejestru (panowie, regedit to nazwa aplikacji i komendy otwierająca rejestr, a rejestr to rejestr).

Opublikowano
Regedit jest edytorem rejestru Windows działającym w trybie graficznym' date=' instalowanym wraz z systemem Windows. Ze względu na niebezpieczeństwa wynikające z nieumiejętnej modyfikacji rejestru oraz brak możliwości cofania zmian Regedit jest przeznaczony dla zaawansowanych użytkowników systemu']