Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart komputera po odpaleniu 2-óch metków

bartus12342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem, gdy wszedł nowy launcher nie mogę włączyć dwóch metków. Odpalam jednego wszystko ładnie a gdy odpalam drugiego reset kompa ;/. Zrobiłem już nawet formata całego dysku i nic dalej to samo. Proszę o pomoc.

c(;

Opublikowano

sporo osób ma ten problem z nowym launcherem, zwłaszcza użytkownicy Windows 7 >.> / Póki co nie ma info jak to naprawić..

Opublikowano

A moze komp Ci sie przegrzewa ; o

Spróbuj wyczyscic go od srodka. Wiatraczki, nie wiatraczki z kurzu itp.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Właśnie...

Pobierz program everest i sprawdź jaką masz temperaturę procka

Jak za dużą, to wyczyść radiator, zmień pastę pod prockiem i wyczyść z kurzu

Sprawdź temperaturę gdy komp nie jest przeciążony, tj. nie ma nic włączonego, a później odpal metka, antywira, komunikator, pięć przeglądarek, odpal z dwa filmiki na yt i włącz jakąś piosenkę, następnie sprawdź temp.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wyłącz anty virusa....

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

wyłącz programy takie jak gg skype itp

i antyvira

a tak poza tym to chyb a ci sie przegrzewa

poda parametry kompa ..

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Mam ten sam problem przedtem odpalałem 5 metinów a teraz przy 2 komp się restartuje,

kolega ma nowego kompa i ma to samo, nie ważne czy masz XP z SP3, 7, czy Viste znam ludzi którym już 2 metin się nie odpala

Opublikowano
Mam ten sam problem przedtem odpalałem 5 metinów a teraz przy 2 komp się restartuje,

kolega ma nowego kompa i ma to samo, nie ważne czy masz XP z SP3, 7, czy Viste znam ludzi którym już 2 metin się nie odpala

a może to jakieś zabezpieczenie aby nie mieć paru sklepów na raz bo sporo ludzi botuje itp

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Jak widze wypowiedzi niektórych typu : wylacz antywira, przeskanuj antywirem, wylacz zapore to mnie *!@#*!@#&!@#*@! strzela... Jak nie wiecie to sie nie udzielajcie, który antywirus zresetuje komputer bez zgody użytkownika? Który firewall ( <_< ) to zrobi? ZAPORA?

WŁĄCZYĆ MÓZG LUDZIE...

Po 1 - podaj wiecej informacji. ( tj. kiedy ten komp sie resetuje - jak ujrzysz liste serwerów i *jeb* resetuje sie? czy jak odpalisz, wejdziesz do gry na chwile.. - sprecyzuj )

Po 2 - sam przeczytaj to co napisałem pare linijek wyżej - wszelkie skany / zapory / firewalle nie maja tu nic do rzeczy i nie sluchaj sie tych głupot.

Po 3 - JEŚLI komp resetuje sie po ,, czy jak odpalisz, wejdziesz do gry na chwile.. " to sprawdz programem j/w napisał EVEREST temperatury procesora i tylko procesora, grafika także nie spowoduje wyłączenia/restartu komputera chyba że masz za słaby zasilacz. (2 metki mogą być za ,,cięzkie'' dla Twojego sprzetu i wysiada)

Po 4 Sprawdz temperatury podczas spoczynku komputera, oraz podczas stresu (czyt. uruchomionego 1 metina) i napisz je tutaj. Temperature podczas odpalenia dwóch metków o ile zdołasz zmierzyć także podaj.

Jest też możliwosc ze to po prostu zabezpiecznie GAMEFORGE - nie mam metka(PL) na kompie zeby sprawdzic czy moge odpalic wiecej niż 2.

Czekam na odpowiedź, a Wy możecie mnie zminusować - bo Wam prawde napisałem.

Opublikowano

Nie wiem jak na pl nie sprawdzałem na patchowanym metku, ale mam ten sam problem na US.

Dodam że wcześniej nie było z tym problemu, także to nie wina kompa czy czegoś tam, tylko tego nowego launchera.

Jak z tym sobie poradzić? Mój sposób to sciągniecie moda :D

Na modzie powinno bez problemu chodzić, bo sie nie wlacza przez tego launchera.

@edit

Właśnie sciągnąłem moda do US i co? Włączyłem 2 metki bez żadnego problemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...