Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z Loaderem!

Andy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska co zrobic zeby uzywac Loadera?? dzis zrobilem reinstalke Windowsa , zainstalowalem gre i dalej ten virus , wposcilem go na PC ale co i tak dalej go wykrywa ... co moge uzywac jak loadera??Pomozcie bo jak mam wbijac na Orginalnym Silku to mnie cos trafi ...

(wiem ze juz ten temat byl ale nic z niego nie mozna wyciagnac....)

Ach Ten Andy!
Opublikowano
Wydaje mi sie, ze Hardmoda poszukaj teamtu i sciagnij.

a powiedz mi czy jest cos takieog jeszcze zeby nie instalowac freamworka ?

Edit: a co to jest w ogole ten HardMod ? cos takiego jak Loader ? bo ja nigy tego nie uzywalem ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

masz temat z Hardmodem niżej,bardzo fajny programik,szybko wbija i widać postacie,włończysz to i może robić coś innego na kompie

Opublikowano
masz temat z Hardmodem niżej,bardzo fajny programik,szybko wbija i widać postacie,włończysz to i może robić coś innego na kompie

To ten HardMod jest tylko do wbijania na postacie ? jak tak to ja uzywam Condor Client Manager tez dobry , a loadera nie mam bo sa virusy nie wiem czy cos WeeMan zrobi czy nie , a na Orginalnym Cliencie nie bede wchodzil bo juz probowalem recznie to 2 proby i DC ... wiec nie chce zebym dostal kurwi***.

Ach Ten Andy!
Opublikowano
tak,do wbijania ale naprawde szybko wbijesz

Ok, ale bardziej mi zalezy cos jak Testosteron czy nic takiego nie ma?

Ach Ten Andy!
Opublikowano

teraz przeskanowalem loader.rar i nic nie wykrylo to ja juz sam nie wiem czo to jest specialnie przez gaymax zrobione czy co .... ;[

// Edit: Prosze niech sie ktos dowie , bo mam sp ticketa i farme sie na ongach a szkoda to stracic :X Prosze!!!

Ach Ten Andy!
Opublikowano

polecam SROKinga jest to bot który posiada no-dc nie jest tak dobry jak Loader ale tobie gł chodzi o no-dc a tu masz i bota i no-dc

96718168.jpg
Opublikowano
polecam SROKinga jest to bot który posiada no-dc nie jest tak dobry jak Loader ale tobie gł chodzi o no-dc a tu masz i bota i no-dc

to jak wlacze srokinga i auto login to nie bedzie mnie wywalac po 2 probach wbicia na serva jak uzywam orginala ?

Ach Ten Andy!
Opublikowano

nie, ponieważ odpalasz silka przez bota zapodajesz sobie auto loginem i tyle, wiem bo sam tak robię chociaż zależy też chyba jakiego używasz, ja używam auto klikera SRO_Win_Mod wpisuje pasy i on za mnie naciska enter świetny program polecam

96718168.jpg
Opublikowano
nie, ponieważ odpalasz silka przez bota zapodajesz sobie auto loginem i tyle, wiem bo sam tak robię chociaż zależy też chyba jakiego używasz, ja używam auto klikera SRO_Win_Mod wpisuje pasy i on za mnie naciska enter świetny program polecam

Ja tez go uzywam jest bardzo dobry , to teraz tak sobie to przetestuje sroking + SRO_Win_Mod jak bedzie git to napisz ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

ja też tak robie włańczam srokinga loguje sie,daje start game i odpalam program "SRO_Win_Mod<-- bardzo dobry klikacz,albo HardModem <--też zarąbisty program

Opublikowano

Ok wiec powiem tak , wszystko spox ok nic sie wy wylancza tylko nie moge wbic na serva wiec wszystko jest OK tylko ten server FULL! :xD

// Edit : Ale jak by bylo jakies info czy cos w tym stylu ze loader juz chodzi i jest bez virusow itp to prosze o PM.

Ach Ten Andy!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...