Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wybrałem się moją postacią sura WP 51lvl do v2 :D i powiem że nie jest źle po jednej grupce z buffem i sobie tak leci po 0,5% z każdej :D Mam skille tak: czarowane>>>zbroja>>>??? i właśnie teraz ładuję w wir (15) ale mam możliwość zresetowania tego oto skilla, czy jak cofne i dam strach to będzie jakaś wiekla różnica w expie? Dodam jeszcze że mam buffa 25% z pomocy i 19% z błogo, 90 INT 10,5k HP, i 450 defa

Opublikowano

sam miałem dotychczas ostrze zbroja strach buffy po 30% niecałe eq dobre i czyściłem spota przedostatniego na 72 bo wira miałem na 17 teraz mam na m strach jest dobry ale to monotonne lanie z konia mnie wkurzało i odechciało mi się expić a więc jeżeli nie nudzi Ci się lanie z konia bier strach a smy zostaw żeby wir wbił za 1 razem a jeżeli wolisz z buta wir

Opublikowano

Wlasnie. Strach jest niezależny od int. Na P daje (-37%), więc na M coś ok. 15-20.

Lepiej się będzie expiło. Zawsze te parenaście procent mniej biją, więc może po dwie grupki byś brał :P.

It is END.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...