Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z Rosji

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma znaczenia kto z jakiego kraju pochodzi , bo jaki to by mialo sens gdyby jakis cienki rusek , zamienil sie w amerykanina :D , bylby pro playerem? jak zrobi sie 30 lvl i zacznie sie grac na rankedach , nie ma ani jednego nooba , ale ruski sa. jedyne co mnie wku*wia u ruskich graczach to to ze wszystkich wyzywaja , jak widze jak jakis rusek wyzywa goscia od feederow / noobkow itp. majac staty 0/10/0 a wyzywa goscia ktory ma 4/6/0 to mnie szlak trafia od ich idiotyzmu :D

btw.

tez macie dzisiaj GIGANTYCZNE lagi? zamiast chodzic to sie teleportuje i nie moge czasem skilli uzywac

Opublikowano

Tu chodzi bardziej o stereotypy. Ostatnio widziałem filmik gdzie w BF2 był auto ban dla polaków, ruskich i czechów za to że większość cheatuje

Tu bardziej chodzi, że dużo dzieciaków pierdoli na czacie ile może i potem są takie akcje, że rusek to ciota bo grać nie umie czy polaki nie umieją grać

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Dzięki temu tematowi ludzie mogą się pożalić i wyładować emocje... Ale btw., skąd do cholery Ci się PiS wziął? :D

Telewizji nie oglądasz :[?

Opublikowano

nie ma znaczenia kto z jakiego kraju pochodzi , bo jaki to by mialo sens gdyby jakis cienki rusek , zamienil sie w amerykanina :D , bylby pro playerem? jak zrobi sie 30 lvl i zacznie sie grac na rankedach , nie ma ani jednego nooba , ale ruski sa. jedyne co mnie wku*wia u ruskich graczach to to ze wszystkich wyzywaja , jak widze jak jakis rusek wyzywa goscia od feederow / noobkow itp. majac staty 0/10/0 a wyzywa goscia ktory ma 4/6/0 to mnie szlak trafia od ich idiotyzmu :D

btw.

tez macie dzisiaj GIGANTYCZNE lagi? zamiast chodzic to sie teleportuje i nie moge czasem skilli uzywac

Na rankedach też są noobki, czasem się ciesze bo trafią się w przeciwnej drużynie ^^ Jak w mojej to już gorzej ;)

Opublikowano

Na rankedach też są noobki, czasem się ciesze bo trafią się w przeciwnej drużynie ^^ Jak w mojej to już gorzej ;)

Ostatnio coś w ogóle na rankedach łatwo idzie. W nocy chyba najłatwiej:)

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

Szukasz na slepo teamu, z roznych krajow ktorzy graja swoimi ulubionymi postaciami i zawsze klikaja na starcie, wiedza gdzie jest ikonka :)

Jak nie chcesz narzekac, grac zespolowo, i wygrac to polecam zapraszac graczy a nie szukac na slepo i wyplakiwac sie na forum.

I to jest szczera prawda, a nie to ze gracze z Rosji sa do dupy x)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Na szczęście ja się nie użeram ani z polaczkami ani ruskami ... chociaż na West coraz częściej widzę polaków , chociaż i tak z nimi nie rozmawiam po polsku obserwując co oni piszą to zazwyczaj są to typowi leszcze którzy nie dorośli ....

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Mi nie chodzi o stereotypy ale o doświadczenie

Przykład z dzisiaj pan rusek pickuje katarina po czym pada 7 razy pod rzad,pisze coś cyrylicą i robi leave...

Jeżeli ktos nie wierzy moge podeslać zapis z lol replay;P

Podsumowując w 80% wypadków ruski w teamie-przegrany mecz (chyba ze w 4 carrujesz)

Opublikowano

Przeciesz Ruski nie ogarniają lola :) ja Leoną gralem i kilka moich kolegów to wyszlo mi ze zabilem 14 (wiem slaby wynik) 0 dedow i 7 asyst a w przeciwnym team byli sami ruscy ... jak oni all się cisneli w nas to nic dziwnego ze dedy zaliczali a o junglowaniu szkoda gadać. To na tyle mojej wypowiedzi na temat Rusków

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano