Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze z Rosji

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też macie wstręt do graczy z Rosji? Wraz z kilkoma kolegami, z którymi gramy długie godziny codziennie w lol'a, uważamy, że gracze z Rosji są najgorszymi oraz najbardziej upartymi graczami w całej grze... Nie dość, że mają neta po ch*ju (bardzo często wychodzą z gry oraz częste kicki), są strasznie uparci i bardzo słabo grają (bardzo często feedują), ks'ują wszystkie Buff'y oraz fragi. Zawsze grają do końca nigdy nie dadzą surrender, chociaż mecz jest przegrany... Zawsze, gdy piszę do nich, aby wzięli tank'a bo brakuje czy kogoś innego robią na złość i biorą jakiś syf. Doszedłem do wniosku, że jak jest gracz z Rosji w drużynie to trzeba przed meczem wychodzić (zawsze!), bardzo łatwo poznać czy gracz jest z Rosji czy z innych mniej dzikich krajów. Nie lepiej by było zrobić dla nich oddzielny serwer, bądź przyłączyć Rosję do serwera, który ma powstać w Azji? Nie chcę się przenosić na EU West, bo wielu moim kumpli gra na EU North-East. Ten temat kieruję tylko do doświadczonych graczy.

Russia player in team = lose match <<<----- szczera prawda (bywają wyjątki, ale nieliczne)

Opublikowano

To co powiedziałeś to tylko część prawdy. Fakt że gracze z Rosji są słabi, lecz zdarzają się tacy co nawet dobrze grają.

A to, że powiedziałeś, że np. brakuje tanka i oni nie wezmą to też twoja wina. Dlaczego oni mają brać tanka a nie ty?

Jak do kogoś mówisz, żeby wziął tanka to lepiej sam weź..

Opublikowano

Polacy - to samo. -,-

Możesz mówić takiemu, że Kata albo Yi nie mają miejsca w teamie, ale go biorą, bo będą wymiatać. Ta, wymiatają 0/10. To, że ktoś jest debilem ma raczej mały związek z narodowością.

Opublikowano

To co powiedziałeś to tylko część prawdy. Fakt że gracze z Rosji są słabi, lecz zdarzają się tacy co nawet dobrze grają.

A to, że powiedziałeś, że np. brakuje tanka i oni nie wezmą to też twoja wina. Dlaczego oni mają brać tanka a nie ty?

Jak do kogoś mówisz, żeby wziął tanka to lepiej sam weź..

Chodzi mi o to jak zatwierdzę postać już, a oni jeszcze nie ;s Ale im powiesz, że brakuje ad czy nawet ap to nie wezmą też

Opublikowano

Mówisz, że ruscy są tacy kiedy polacy są dokładnie tacy sami .. To jest tak wy macie niechęć do rusków, a oni do nas. Prawda jest taka, że polska jako naród na scenie lol'a nie jest za bardzo lubiana

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

tez bym wolal zeby ruscy byli w azjatyckim serwerze , czasami mnie doprowadzaja do szalu kiedy jakis cwaniaczek wyzywa wszystkich od noobow , kserow i innych kiedy on sam ma staty 0/10/0 , zawsze tacy ludzie okazuja sie ruskami :D

Opublikowano

polska wogle w grach nie jest lubiania w league of legends często slysze ,,polish noob ,, tak samo w combat arms i innych grach prawda jest taka ,że jesteśmy równie niechciani jak rosjanie c(: taką opinie robią nam 12letnie dzieci do których można 10x mówić english please a oni itak po polsku ... i częściej spotykam polaka feedera niż ruska feedera też bolesna prawda ;> chodz nie ukrywam ,że ruscy mnie równie wkurwiaja jak polacy ;p jedynie gracze typu Shushei , NeO poprawiają zdanie o polakach ..

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ja nie mam jakiejś niechęci do "Rusków". Każdemu się zdarza czasem feedować, i wcale nie im najczęściej. Przeważnie jeśli trafiam na kogoś feedującego, próbuje mu dać jakąś poradę, lecą do mnie wulgi - w ojczystym języku. Cyrylicę po podziale też nie często widuję (East). Kiedyś nawet gracz z Rosji pocarrował naszą grę, a poznałem że jest z Rosji tylko po tym że zamiast gg na końcu napisał nn (czy coś w tym stylu). Ogólnie wyrobiony jest tylko taki stereotyp - Ruski to chu... gracz. Takie same zdanie na zachodzie mają o Polakach.

Opublikowano

Polecam przejście na west

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

grałem dzisiaj w teamie z 2 węgrami i 2 ruskimi. węgrzy grali niezłą grę, a ruscy feedowali anke (<3). kiedy się spytali skąd jestem (miałem staty 2:5) i napisałem, że z polski, to odrazu "każdy z polski feeder" .. więc opinia jest jaka jest ;x

Opublikowano

Najgorsi idioci w tej grze. U nich znane jest tylko jedno słowo ,jak się domyślacie noob. Rechoczą xaxaxaaa kiedy ja gram z jakimś ułożonym graczem i mimo tego że gramy dobrze to Rusek no ba, idzie za kolesiem pod wieżyczke ,nie chce do nas iść i robić gank , po prostu mial staty 0/6/2 ja mialem 7/5 i on kur*a kazał przeciwnej drużynie mnie raportować bo ponoć nie umiałem grać. To są debile genetyczne ..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

To ja wczoraj miałem taką sytuację, przed meczem się pytam jak zawsze "someone from russia?" dwóch graczy zaczęło pisać po rusku, więc wyszedłem i se zaczekałem 5min i znowu wbijam i tak się trafiło, że grałem przeciwko tym dwóm ruskom, oczywiście wygraliśmy bo to neta im wywalało to feedowali itp. Tak samo ostatnio kolega gra se rankeda, przed meczem, pyta się czy jakieś ruski są, oczywiście byli, wyszedł i za 5min wbija i też grał przeciwko tym ruskom co na początku byli u niego w drużynie i oczywiście wygrali lajtowo.

Opublikowano

Pogratuluj koledze ;) Lepiej stracić 20 elo i wyjść z gry czy 13 i przegrać z ruskami ?

Co do west to wszyscy tu przechodzą i znowu kolejki powracają więc osobiście odradzam przechodzenia .. I zamiast "rusków" tu się zacznie płacz na francuzów i niemców

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Pogratuluj koledze ;) Lepiej stracić 20 elo i wyjść z gry czy 13 i przegrać z ruskami ?

Co do west to wszyscy tu przechodzą i znowu kolejki powracają więc osobiście odradzam przechodzenia .. I zamiast "rusków" tu się zacznie płacz na francuzów i niemców

Umiesz czytać ze zrozumieniem (przed meczem)? Chyba proste, że podczas gry nie wychodzimy, tylko jak się banuje postacie -,- piszesz na tym czacie czy są ruski jak są wychodzisz, nic nie tracisz o.O

@edit

@up

@down

Traci się ELO jeżeli wyjdzie się podczas banowania o.O? Jak tak to zwracam honor, bo tego to nie wiedziałem ;)

Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem (przed meczem)? Chyba proste, że podczas gry nie wychodzimy, tylko jak się banuje postacie -,- piszesz na tym czacie czy są ruski jak są wychodzisz, nic nie tracisz o.O

Tak, umie - ELO tracisz także jeśli wyjdziesz kiedy banujesz/wybierasz postacie.

Opublikowano

Jeżeli porównamy MTG do innych liczących się zespołów przeciwko którym grają są chujowi

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

W sumie masz racje, ale mimo wszystko jako rasa nie są tacy źli, Polacy są gorsi. / tyle że Alex Ich top 1 solo que , a jego kumpel z teamu nie daleko za nim (M1sha)

Opublikowano

Team GBT na pewno nie jest gorszy i myślę, że benq, frag executors czy polaki biedaki by sobie z nimi rade też dali. Aż tacy do dupy teamowo nie jesteśmy ;)

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Jednak co jak co, ale jest nacja gorsza od Rusków. Zapominacie o jakże wybitnie uzdolnionych Turkach, którzy potrafią zepsuć każdą grę.

Opublikowano

Nie chcę nić mówić, ale ten temat sprowadza się tylko i wyłącznie do nawoływania do dyskryminacji, rasizmu i do głosowania na PiS. Proszę o jego zamknięcie.

Opublikowano

Dyskutować sobie możecie, ale bez uprzedzeń rasowych/państwowych

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...