Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem z meta-inf próbowałem juz wszystkiego i nie mogę go usunąć i tak się stało że go właśnie nie mam :P wiec tak se myślałem czy nikt by nie mógł wysłać mi minecraft.jar bez tego pliku Proszę (na dysk nie na %appdata bo tam jest i nie ma meta-in)

jak cos pisać na GG: 23504554 z góry thx :)

Opublikowano

Forum nie wspiera piractwa.

Wlacz gre, zaznacz Force Update, wylacz, -> Otworz za pomoca Winrar'a minecraft.jar -> Usun META-INF ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano (edytowane)

no tak :P ale wlasnie nie mam minecraft jar jakos go usunolem i w smieciahch tez nie ma :P móglbys mi wyslac na gg? :D plz

edit: mam już plik dałem force update wyłączyłem nie działało wlonczylem dałem Force update i dałem enter game i wyłączyłem ale ciągle pisało takie coś: Nie mogę utworzyć__rzi_33.496 pomożesz? :D

Edytowane przez Hektorekk1
Opublikowano

Aby usunąć META-INF, musisz pobrać inny program do rozpakowywania, pakowania itp. Masz zapewne WinRAR'a, a więc zainstaluj 7Zip.

Pliku minecraft.jar nikt Ci nie poda, ponieważ to by było piractwo, a my go na forum nie popieramy :)

1339163822-U301909.png