Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradzicie cos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkownikow . Mam do was mala sprawe i mysle ze pomozecie . Chodzi tu o pewna dziewczyne , mianowicie o Gabrysie , ona ma 15 a ja 14 lat . Gdy ostatni zaczalem z nia troche pisac bardzo mi sie spodobala . Teraz nazwal juz bym cos wiecej . Tzn ja do niej zaczynam cos czuc . Jestem dosc wstydliwy i mam problemy przy rozmowie w realu,z takimi dziewczynami . To tez bedzie problem.ostatnio na festynie bylem tak oniesmielony ze bałem sie podejsc . Ostatni wpadlem na pomysl tzn teraz aby wyjsc z nia do kina hezeli bedzie chciala, lecz z tego co widzialem leci tylko piraci z karaibow 4, to nie bedzie raczej odpowiedni film raczej .mam do was w takim razie takie.pytania , isc z nia do tego kina cxy nie , jsk tak jak ja przekonac , placic za, vilety , jak spytac o to czy kupic jej np cos do picia , jak sie zachiwywac w kinie , polozyc dlon ns jej rece ,czy cos takiego , odprowadzix ,co powiedziec na koncu , i wgl jak nie do kina to gdzie i to samo co wyzej , jak z nia tez pisac . Prosilbym abyscie powaznie mnie zrozumieli . Oczywiscie wynagrodze , . Prosze o to was wszystkich .jak cos to pytac

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Idź z nią do kina na Ludzką Stonogę II - Pełna Sekwencja , wychodzi w przyszłym roku, a do tego czasu zadowolisz się ręką.

CIESZE SIE ZE MOGŁEM POMÓĆ

Dziekuje bardzo kur.. Za pomoc .

WIEM, BARDZO LUBIE POMAGAĆ

63989389769756300986.png

Opublikowano

Nie kupuj viletów kup słownik ortograficzny :)

Ps. Jak nie masz o czym z nią gadać to po co chcesz do kina z nią iść będziecie przez całą drogę lub po filmie jak będziecie wracać ani me ani be ? Z resztą w wieku 15 lat to idź z nią na browarka ona ma w dupie kino ...

Opublikowano

Dziekuje bardzo ze wiekszosc poprad to poprostu ... . A ortografia zryta bo pisalem z tel . W takim razie close kurwa sam se poradzę .

Dziekuje bardzo ze wiekszosc poprad to poprostu ... . A ortografia zryta bo pisalem z tel . W takim razie close kurwa sam se poradzę .

mpcforum4everblue.jpg