Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Diss nr6 na rudego mentala serwandesu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znam ani isamu ani biela ale wiecie jaka mam opinie na ten temat ?? KOŁO CHUJA MNIE TO LATA A TEN isamu juz wkurwia mnie zajmuj sie lepiej nauka popierdolcu a nie filmiki robisz jakies na swojego przyjaciela ktory cie zapomnial zapakowac i sie odgrywasz .

Opublikowano

Nie znam ani isamu ani biela ale wiecie jaka mam opinie na ten temat ?? KOŁO CHUJA MNIE TO LATA A TEN isamu juz wkurwia mnie zajmuj sie lepiej nauka popierdolcu a nie filmiki robisz jakies na swojego przyjaciela ktory cie zapomnial zapakowac i sie odgrywasz .

durniu trendowaty

- mam 2 srednie szkoly BHP i obsluga i naparawa pojazdow samochodowych wiec nie pier mi o jakiejs nauce bo to juz dawno mam za soba

nie podoba ci sie daj minus i wypier

Opublikowano

Hahah i teraz widzicie , że szkoły nic nie pomogły byłeś kretynem jesteś i będziesz kretynem czy skończysz Studia czy jakieś śmieszne BHP ... po prostu masz poryte na bani i tyle , dla Ciebie te filmiki śmieszne ale dla innych żenujące , w ten sposób pokazujesz jaki masz poziom ... choć pewnie się nad tym nigdy nie zastanawiałeś , jak to mówią "z kim przystajesz takim się stajesz" a pewnie obracasz się wśród debili i ty nim jesteś , także odpuść sobie te śmieszne nagrywanie filmików bo tylko się kompromitujesz ....

oficjalnelogo.png

• 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...