Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale co jakis czas, tak jak teraz to miało miejsce, nie można na długi czas wchodzić na MPC. Jak widac po ostatnich odpowiedziach na posty, to nie jest tylko moj problem ale wszystkich. O co chodzi?

A tak w ogole to brakuje odpowiedniego forum, gdzie mozna by pisac tego typu tematy.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Myślę że jakbyś ten temat napisał w Pogaduszkach czy w newsach z Forum było by ok ale mniejsza z tym. Jeżeli masz takie problemy ze stroną a właściwie nie ty tylko każdy czekajcie po prostu do nowego miesiąca. A jeżeli zapowiada się dłuższa przerwa czy coś w tym stylu na pewno powiadomimy o tym naszych użytkowników. ;)

Opublikowano

Pogaduszek nie ma, a w newsach moga pisac tylko moderatorzy.

I wydaje mi sie ze czas najwyzszy zainwestować w lepszy hosting choćby kosztem jakieś malej reklamy google

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja nie mam, mimo ze nie mam nic co by moglo ja blokować, na innych stronach mi wyświetla. Zreszta nie tylko ja tam nic nie widze, kogo sie nie spytam to on też nie widzi żadnej reklamy u góry.

Opublikowano

Ponieważ na firefoxie nie widać tej reklamy... Wejdź sobie w IE... Próbowaliśmy zrobić,aby działało to też w mozilli, lecz bez skutków...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ok, faktycznie. Co do firefoxa to nie wiem, jedynie co widze to java generuje 3 błedy z google zwiazane:

Błąd: b has no properties

Plik źródłowy: http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Wiersz: 5

Błąd: b has no properties

Plik źródłowy: http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Wiersz: 5

Błąd: dc has no properties

Plik źródłowy: http://www.google-analytics.com/urchin.js

Wiersz: 99

i osobiscie w tym kierunku bym szukal odpowiedzi, ale czy to o to chodzi to nie wiem.

Opublikowano

Nie będę zakładać nowego tematu.. ale zauważyłem, że forum zamarło.. może zrobić jakąś akcje, bo nie wiem czy część ludzi myśli, że forum padło czy co... co wy na to?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dziwisz sie ludziom? :/

Jaka akcje? Jedyne co to chyba admin moze porozsylac wszystkim zarejestrowanym maile ze juz forum jest spowrotem

Opublikowano

ja myślałem ze naprawdę forum już padło :mellow: ale we szlem na e maila i tak przypadkiem przycicnelem na mpc ....

,, forum zamarło,, jesli ludzie niewiedzo ze jednak dziala to...

moze powysyłanie maili by cos dało ???

Opublikowano

No tak, ja staram się żeby ludzie, których znam i tak przez gg roznoszę..

@edit: A może faktycznie wartoby porozsyłać maile..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ekhm.. Fajofffffyy temacik to tak na wstępie ^_^. Forum nie umarło.. Można powiedziec nie mialo co umrzeć.. Nigdy nie było i nie bedzie idealnie.. Teraz jest po prostu mniej osób - for o hackach zrobiło sie dużo.. (nazw nie bede wymieniał bo mnie jeszcze pobijecie..) Liczba odwiedzin o niczym nie świadczy :). 3-4 miesiące temu co jeszcze był priv (nie kojarze) noobow odganiało sie miotłami i zamykało w szafie.. Powstawały jakies intymne działy "tylko dla tych lepszych...". I jak nie raz sobie to wyobrażałem tak sie skonczyło.. Ludzie poszli do konkurencji.. Nie ma się co użalać nad rozlanym mlekiem ale tego juz nie zmienimy ;). Majac hosting za XXX $ miesięcznie i pro logo / moderacje etc... Po prostu ludzie o mpc zapomnieli.. Btw: Nie wiem dlaczego ale z dobre kilka dni mi forum nie działało [nie pamietam nawet który raz z rzędu]. Proponuje przeniesc sie na darmowy hosting niz miec płatny i taki wadliwy.. No przesileniem serwerow nie mozna sie tu tłumaczyc... Zwracam tez uwage iz userzy są traktowani jak Bogowie... W moich oczach moderatorzy zupełnie stracili asertywnośc.. Tzn kilku z was mnie nie lubi to mozecie tam nawarnowac.. Ale to i tak nic nie zmieni :)

Sry za stylistyke i ogolny układ posta ale zmęczony jestem a nie zasne jesli czegos nie napiszem w tym temacie ;]

Opublikowano

Myślę że Dead ma racje......

Ludzie zapomnieli lub nie chcieli pamiętać.......

Ale cuż trzeba isć dalej i być nieugiętym.....

Może i MPC ma teraz kryzys ale kiedyś będzie lepiej......

I to jest pewne ^^

Bless

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano
Może i MPC ma teraz kryzys

taaa tylko ze to chyba nie pierwszy.. po przerwie 3 miesiecznej mpc stracilo sporo starych uzytkownikow... np. Jojo77 (mod silka) Sharkman (dobry znajomy na mpc)

i innych..

coz trzeba przyznac ze jesli admini nic nie zrobia to najblizej za 2 miechy mpc upadnie...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Forum nie upadnie... to prawda fakt forum straciło sporo użytkowników ale przez to gdyż na rynku pojawiła się nowa konkurencja. Staramy się aby było im jak najlepiej tutaj na MPC ale może gdzieś znaleźli jakieś lepsze warunki które im odpowiadają, tego nie wiem, ale mogę zagwarantować tylko jedno że cała administracja MPCForum postara się aby wszystkim było tutaj jak najlepiej.

Pozdr, Seldek

Opublikowano
może gdzieś znaleźli jakieś lepsze warunki które im odpowiadają

niestety ale co miesieczny updaek forum na pol miesiaca jest dość sporym argumentem na NIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...