Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock na Ubuntu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Już od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem ubuntu. Jestem bardzo z niego zadowolony. Wiem, że linux nie jet przeznaczony do gier ale czy jest taka możliwość instalacji warrocka na tym dokładnie sytemi. Prosiłbym o szybką odpowiedz oraz pomoc. Tylko prosiłbym poradnik dka ubuntu. Oczywiście za pomoc będą plusy. Pozdrawiam

Jeśli zasłużyłem na plusa, daj mi go. Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie jest to motywacją :)

Opublikowano

Wydaje mi się że nie można bo szukałem tera w necie i wszędzie piszę na Windows PC :D

Przykro mi

Ale czekaj na inne posty może się da :D

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Ehh a nie znasz jakiegoś programu, który tak akby łączy sie z pulpitem lub nie wiem ajk to nazwac z systemem windowsa na ubuntu

Jeśli zasłużyłem na plusa, daj mi go. Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie jest to motywacją :)

Opublikowano

Przeprasza, że w oddzielnej wypowiedzi. Ale zastanawiałem się nad wznowieniem gry w warrocka. Jaką broń za g1 lub jaki promocod mam kupić na broń, która polecacie? Co myslicie o CX4STORM

Opublikowano

Hehe Warrocka już mam :P bo mam dwa systemy ubuntu i windowsa xp. Więc nie ma problemu. To co w takim razie polecacie

Uczeń
Opublikowano

Na linuxa można instalować gry ale trzeba znać odpowiednie do tego komendy oraz ściągnąć dodatek który pozwoli na uruchomienie gier.

Opublikowano

No dobrze ale nie wiem jakie te dodatki mam zainstalować. Więc narazie nie ma szans na uruchomienie

Opublikowano

Przeprasza, że w oddzielnej wypowiedzi. Ale zastanawiałem się nad wznowieniem gry w warrocka. Jaką broń za g1 lub jaki promocod mam kupić na broń, która polecacie? Co myslicie o CX4STORM

cx4storm jest dobre ale na duze odleglosci.

jezli masz zamiar grac na cqc to ja polecam xm8.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...