Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... jestem właścicielem serwera hamachi ... gra na nim 6 osób .... 5 to moji kuzyni a ta 1 to koleżanka ..... no i pewnego dnia kupiłem mikrofon do nagrywania .... obiecałem kuzynowi że nagramy coś tylko jak kupię mikrofon ale od 2 dni występował poważny problem ...... Kiedy wchodzi na serwer to lata a jak wyladuje to mu sie 10 minut laduje mapa .... jak cos rozwali to to wraca ...... o co może chodzić on ma neta radiówke .... z orange a ja mam neta z netii 5 MB's

23764903.jpg

Komputer nie jest zły a po 2 wcześniej mu normalnie chodziło i tak nagle zaczeły się takie lagi .... on ma neta nie za dobrego ale komputer ma 3x lepszy odemnie

. .

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli jesteś adminem to możesz niszczyć na terenie spawnu... Możesz zmniejszyć lagi usuwając nie potrzebne pluginy, defragmętując dysk lub spróbować polepszyć swoje lub jego łączę, napisz jakie pliki serverowe to ci pomogę bardziej :P

Edytowane przez kubasadd

Pomogłem ? daj minusa :D

Opublikowano

@UP

Pluginów narazie nie mam żądnych , defragmentuje dysk łącze polepszyłem o 2,5 MB's bo odłączyłem telewizor i 2 k0omputer od neta i plik serwerowe moje bez zadncycj pluginów

. .

Weteran
Opublikowano

to nie jest twoja wina tylko to jest wina jego neta i dlatego on ma lagi chyba że tylko ty nie masz lagow a reszta ma to już nie wiem jaka może być przyczyna

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by