Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tysięczny Wojownik A Stal.

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem niedorozwojem

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano
od 80 lvela dropia stalki w red lesie z tysiaka też dropią ale rzadko ale morzesz mieć szczescie i ci z pierwszego poleci ale musisz go dednoć co nie jest łatwe

w red lesie chyba ze wszystkiego ale nie jestem pewien napewno leci z wierzb z tysiaka jak ubijecie we to będzie loteria kto dostanie stal ale raczej ten ktos pierwszy zatakuje tysiaka

U mnie tysiak leci w 4 minuty, bez buffa, a trutki mam tylko 5%, wiec nie sciemniajcie, ze ktos nie ubije tysiaka bez buffa i trutki..

Wystarczy miec bodego, ktory ma atak : 1,3-1,4k , Def : 480 i wtedy lajtowo go jedziesz..

Opublikowano

A czy ja dam radę sam czy z buffem HP-13460 Atak cos do 800, obrona 789, skile silne i duchowe na P, 38% na krytyka, 8 % na otrucie

The past has gone

Opublikowano

Te tysięczniaki nie warto ich lać drop też gówno daje ;P droplem w życiu 1 stal i to przy jakiś 200 zabitych xD i to stal dla szamana heheh.

Złamanie Regulaminu

Opublikowano
Nieee

wlasnie nie musisz pobic troche a sa silni ale 75 lvl, 16 na trutke dobry buff i jedziesz

Ja na 76lvl Bije go bez problemu i bez buffa :)

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

ja mam 70 lvl skille aura P berek P wir G1 3stronne P fms +9 sr 14 8trucie lacznie mam 13 otrucie reg pez 30 % i kryta 30 % hp 12 k

Dam rade ubic tysiecznika z buffem?

Opublikowano
nie, nabij do 95 a wdedty mozesz robic pt na psach

Nie spam noobie.

@UP

Nie dasz rady, chyba,że z kolegą.

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Jak masz v1 obok jest tp na przeklęte wchodzisz tam i szukasz drogi jak zajdziesz następne tp i przejdziesz przez te tp to idziesz prosto i na lewo pod taką góre i całkiem u góry sie znajdują tam. Inaczej sie nie da wyjaśnic :D

Opublikowano

Drogi sie nieda tak opisać musi cie ktoś zaprowadzic ( jaki masz lvl i ile zycia że chcesz go ubic:)

Opublikowano

co do stali w lesie to znajomy mówił że w ciągu 4h wydropił 6 stalek dla woja oraz skrzydła demona ile z tego jest prawdy to nie wiem

ale skrzydła widziałem w 100% a stalki sprzedał i wymienił za parte , boga , sokolą +9

21571.jpg

819.png

867.jpg

22316.png

21191.jpg

11586.jpg

20466.png

4922.png

Opublikowano

Od 86 dropi z zlego drzewa w red:] a na 1000 hmmm musisz miec duze szczenscie:) pozdrawiam

3a6a0043c95ddcedmed.jpg

Nie liczy sie lvl, Ważne jaki ty jesteś!!

Obecny lvl :88

Gildia:Brak (narazie:)

Nick:OnlySeX!!

Królestwo:Shinso Rlz:)

Profesja:Woj Body

Eq?: HiHi czyżby 1 zatruty +9 na Qyyt2?;D

Opublikowano

caly czas mowicie ze gowno leci z 1000 nie wiem na s2 wydropilem zadlo, na s1 stal (2 dni farmilem ale sie oplacalo) i jak widze posty typu ubilem 50 100 i nic nie droplo i ta sama osoba pisze ze ma 20% na trutke to kur a powiedzcie mi ile w tym prawdy ?

DOWN . chyba nie wyczules ironii ...

Pomogłem? Daj + !! :)

Opublikowano

20% na trutke niezły koks !!!! Ja słyszałem max 8% w broni + 8% w hełmie =16% gdzie tu mówić o 20% (najwyżej jest ninja i w skillach ma też na otrucie :D )

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam 80 lvl woj body mam wszystko na p oprucz rzazy mam tak:

-20k HP

-1,5 k atak

-1k obrony

Itemki

-hwang

-zadlo +9 z kd potwora,woja,sury+6

-wszystko +9

-16% trutka.

Jak dojsc do 1000 gram na priw servie yxyt2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...