Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka przeglądarka internetowa jest najlepsza ? ? ?

DamianPrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszecie, która przeglądarka waszym zdaniem jest najlepsza, a nie używacie twardych argumentów i przez to każdy może podważyć wasze zdanie.

Dla mnie są 3 dobre przeglądarki: Mozilla FF, Google Chrome i Opera.Wszystkie wyróżniają się bardzo dobrą prędkością, co jest moim zdaniem podstawą przy ocenianiu przeglądarki internetowej, bo jeżeli nawet wygląd jest miły dla oka i dodatki zaspokajają nasze potrzebny, a prędkość stoi na niskim poziomie, to jaki będziemy mieli pożytek z tej przeglądarki? Zainstalujcie wszystkie 3 przeglądarki i oceńcie, która jest dla was najlepsza lub po prostu miejcie wszystkie 3 na swoim komputerze.

Opublikowano

Zawsze używałem Mozilli Firefox ale, przestałem kiedy odkryłem Google Chrome, wg. mnie Chrome jest szybsza, wygodniejsza i ogólnie lepsza - najlepsza. ;]

29lxrgx.gif

Opublikowano

Według mnie, najlepszą przeglądarką jest Mozilla Firefox.

Jest szybka, dość stabilna, bardzo dużo dodatków które znacząco poszerzają jej możliwości.

Google Chrome, też jest niezła chociaż nie dorównuje Firefox'owi według mnie...

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

-- Prawa Murphy'ego

Opublikowano

Google Chrome najlepsze mało bajerów ale po co one ? I poza tym jest fajna i ładna . Sam jej uzywam :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Chrome ssie, mam dobry komputer, a czasem się tnie i nie da się jej odciąć. Osobiście polecam Mozille Firefox. Korzystam z niej dobre 4 lata i jestem w pełni zadowolony.

Pasjonat
Opublikowano

Ja a każdej przeglądarce spędziłem trochę czasu (najmniej na mozilli) i mogę powiedzieć, że najlepsza jest chrome następnie opera, IE i na końcu mozilla.

Plusy Chrome to, że jest szybka i wolna od "robaków" co z połączeniem z dobrym antywirusem daje barierę nie do przebicia.

Plusy Opery to , że ma dużo różnych bajerów które ułatwiają sprawę.

Plusy IE to ostatnimi czasy (IE 9) znacznie się wyładniała w porównaniu z IE 6, teraz przeglądarka ta jest czytelna i intuicyjna.

Plusy Mozilli hmm ja przynajmniej nie znalazłem może dlatego że tej przeglądarki używałem "tylko" przez ok 1 mieś.

Tak więc podsumowując Chrome i Opera to najlepszy wybór i tu zależy czy stawiasz na szybkość czy na różnego rodzaju bajery.

Oczywiście moim skromnym zdaniem. ^^

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

Moim zdaniem żadna! Miałem wszystkie co tutaj wymieniliście i każda po jakimś czasie się psuła. Najbardziej zwalił się google chrome. Aktualnie to jestem przy mozilli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...