Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka przeglądarka internetowa jest najlepsza ? ? ?

DamianPrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opera lub Chrome. Chrome ma mniej bajerów, ale więcej miejsca na stronę. Opera jest wybajerowana troche i fajnie sie strony przesuwa. Oprócz tego nie mają luk dla robaczków / wirusów / innego gówna. Nie polecam Firefoxa i IE, bo są to bardzo niebezpieczne w użytkowaniu przeglądary, trochę trwało zanim się od firefoxa odzwyczaiłem, ale warto było.

Opublikowano

W któryms nr cd actiona byl ranking przeglądarek internetowych i na czele stawaly trzy min. Internet exploler ten najnowszy, opera i mozilla. Ja osobiscie z tych trzech wybrał bym opere ponieważ niemam problemu z jej funkcjami natomiast w mozilli czesto niemoglem czegos znalesc. Interentu exploler tego najnowszego nie testowalem ale pewnie duzo sie nie rozni od starszych czesci, ktore bylydla mnie totalna kaszana.

4dcb0ec8b9692.gif

Pomogłem daj + będę wdzięczny :)

Pozdrawiam Kongo123123

Opublikowano

W któryms nr cd actiona byl ranking przeglądarek internetowych i na czele stawaly trzy min. Internet exploler ten najnowszy, opera i mozilla. Ja osobiscie z tych trzech wybrał bym opere ponieważ niemam problemu z jej funkcjami natomiast w mozilli czesto niemoglem czegos znalesc. Interentu exploler tego najnowszego nie testowalem ale pewnie duzo sie nie rozni od starszych czesci, ktore bylydla mnie totalna kaszana.

Wiesz, pamiętam jak IE, był zaje****** hitem i się surfowało po necie z prędkością nie przekraczająca 56Kb/s :D

Opublikowano

Wiesz też pamiętem, poprostu konkuręcji nie było jako takiej :) , aż sobie ściągne tego ie i zobacze jak śmiga :D

4dcb0ec8b9692.gif

Pomogłem daj + będę wdzięczny :)

Pozdrawiam Kongo123123

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mozilla Firefox najnowsza, rozpieprza wszystkie inne przeglądarki. Wiele bajerów, szybka nie zamula, wiele świetnych dodatków i profesjonalne tłumaczenie.

Opublikowano

Ja osobiście posiadam i używam Mozill'i Firefox - populanra i często użytkowana.

Google Chrome też jest dobre,zaletą jest to że jest dosyć szybka.

W Oprze wygodnie zarządza się zakładkami,więc też jest dobra.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Osobiscie mam Google Chrome i sadze ze jest najszybsza ;)

ladnadziewczynazeslucha.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

@up

hahaha

@topic

Chromium lub Opera Pre-Alpha

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...