Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey siemka wszytkim mam takie pytanie,nie bylo mnie troszki na mpcforum i niewiem czy jest jakis bot w uzyciu.oczywiscie darmowy

Opublikowano

Jeżeli chcecie bota to jestem w stanie załatwić softa za 6zł na tydzień, gwarantuje że nigdy nie będzie padać, jeżeli jakaś ciota nie rozda

Się gra, się ma
Opublikowano

Ja jestem w stanie załatwić SM po 5zl/tydzień.

Poprzedni temat został usunięty- nie wiem dlaczego. Przedyskutuje tą sprawę z moderatorami.

Jak by ktoś był zainteresowany to PM, podam gg i adres forum.

Opublikowano

o boshe co za dziecko z ciebie:

a ja, a ja plosie pani mam softa za 4,99

i co kurwa teraz bedziemy sie licytowac kto taniej sprzeda,

mozesz se sprzedawac po 5zl i dzielic na 20osob

....czemu dzieci muszą rządzić tym forum....

Się gra, się ma
Opublikowano

@Cwaniak

No i co? Żal Ci jest? SM dzielę jednego na 8 osób i problem n/a nie występuje. Niczym się z Tobą nie licytuje, po prostu napisałem, nie robiąc Ci przy tym żadnej anty-reklamy. I z dziećmi to sobie wyjeżdżaj do koleżków z podwórka. Wyzwałem Cię w jakiś sposób? To uszanuj to i zachowuj się jak normalny forumowicz a nie dziecko skrzywdzone przez los.

@Up

Grają same boty, ponieważ SM jest ogólnie dostępny, nie trzeba mieć Paypala, no i jest tani.

Opublikowano

nie trzeba mieć paypala? a co? interesuje mnie ten SM za 5zl/tydzien formy platnosci? jestes w stanie dac go na wyprobowanie ? wiem ze jeden SM dziala tydzien potem jest inspekcja i dziala kolejny.. dlatego mowie o wyprobowanu.. bo zaraz wtorek

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

o ja pierdziu..... jak wy z tematu wyjechaliscie.... Co do bota to aktualnie na forum takowego nei ma .... no chyab ze jestem slepy X_X

@up

ten temat jest aby mu wyjasnic cos a nie do mowienia ze sprzeda sie sm... jak co to sie pytajcie na pm...

jesli juz mam cos wypowiedziec o sm to sm jest juz ogolnie dostepny. jest coraz wiecej stron ktore go sprzedaja.. teraz tylko max. 10% kont nie jest boconych..

@landryn

ja cie popieram ..

@Cwaniak

takike teksty to kierujesz sam do siebie.. landryn nie licytuje tylko oglosil ze u niego tyle sm kosztuje.. jesli bys wystawil za 4.99 to przeciez landryn nie zjedzie do 4,98 to juz byl by zal.. sprzedaj sm za ile chcesz

@moderator

zamknij ten temat bo zaraz spam sie zleci...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

to dziel sobie dalej, zaraz inne dziecko napisze ze ma softa za 4zl i bedziemy sie tak licytowac,

odnosnie sprzedawania softa, nie zakladam zadnej spolki z.o.O, po prostu jak juz kupuje softa

to chce go optymalnie wykorzystywac i dzielic tak zeby na tym nie stracic

ps:zal mi Cie jezeli nie zrozumiales tego co tu napisalem

Się gra, się ma
Opublikowano

A mi żal Ciebie i tego, że nie potrafisz pojąć oczywistych rzeczy i dojść do pewnych wniosków. Jesteś ode mnie starszy no nie? Wybacz ale jakoś tego nie widać.

@Cwaniak

takike teksty to kierujesz sam do siebie.. landryn nie licytuje tylko oglosil ze u niego tyle sm kosztuje.. jesli bys wystawil za 4.99 to przeciez landryn nie zjedzie do 4,98 to juz byl by zal.. sprzedaj sm za ile chcesz

Dotarło coś do Ciebie? Ja Cię nie licytuje, tylko napisałem po ile sprzedaje SM.

@Venomus92

Odpisze na PM.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...